Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Slik installerer Tempress Båt Seter

Tempress produserer en linje med seter som primært brukes i fiskebåter. Dette er pidestall seter som roterer slik at brukeren kan bli sittende mens du har tilgang til alle deler av båten. Når du har kjøpt sete fra din lokale sport og rekreasjon butikk eller direkte fra Tempress, kan du ha det profesjonelt installert eller gjøre jobben selv. Installasjonen er enkel og gjelder for alle pidestall sitteplasser type. Du trenger
Hullsag
Elektriske driller
skrutrekkere
Caulk
fugepistol
Blind festene (kommer med kit)
Skruer (følger med kit)
skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

inspisere området under det stedet der du skal installere setet, inkludert under gulvplankene. Disse områdene bør være klar over alle ledninger, mekaniske enheter og gulvbelegg.
2

Bor et hull i det stedet der du vil installere polet for setets base med en hullsag lik størrelsen av stangen.
3

Monter frontplaten. Lå frontplaten over hullet som du nettopp har boret. Rett inn hullet i gulvet av båten med hullet i frontplaten. Sett inn og stram til skruene for å feste frontplaten til gulvet av båten. Installer de blinde festene i sine respektive hull og skru dem på plass ved å dreie dem med urviseren med en skiftenøkkel.
4

Bruk en dråpe silikon caulk rundt bunnen av frontplaten med en fugepistol.

5

Sett stangen for setet i montering frontplaten. Stangen skal gli inn i hullet på frontplaten og bosette seg i en groove som vil holde den på plass.
6

Installer setet. Skyv den mannlige enden av stangen inn i kvinnens enden av kort stang som strekker seg fra bunnen av setet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103401.html

Previous:
Next:

båter