Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan Sammenlign utenbordsmotorer

utenbordsmotorer er den vanligste motoren som brukes på båter og andre små typer vannjet. Påhengsmotorer drive vannjet så det går fremover og gir også styring kontroll. Påhengsmotorer er enkle å fjerne fra vannjet ved reparasjon eller hvis du trenger å lagre den for vinteren. Når du shopper for utenbordsmotorer, undersøke de forskjellige funksjoner slik at du kjøper motor som fungerer best for din vannscooter og fortsatt passer innenfor budsjettet. Instruksjoner
en

Finn slag som fungerer for deg. Når du sammenligner utenbordsmotorer, se på forskjellene mellom to-takts motorer og fire-takts motorer. I to-takts motorer, bland deg gass og olje sammen, noe som betyr at du ikke trenger å skifte olje. Firetaktsmotorer operere med gass og olje hver for seg, men de får bedre gass kjørelengde og er generelt mindre støy enn totaktsmotorer.
2

Les brukerhåndboken for å finne ut hvor mye hestekrefter påhengsmotor har. Fra 40hk (hestekrefter) til 300 hk, vil du finne at utenbords motorer med mer hestekrefter er i stand til å gå raskere. Hvis du ønsker å trekke en vann skiløper eller hvis du har rør planer for båten din, trenger du en påhengsmotor med ah hestekrefter stor nok til å få litt fart mens du trekker en eller to personer bak det.

3

Lytt til motoren gå hvis mulig. Noen påhengsmotorer er svært støyende, og andre er stille. Nivået av støy produsert av påhengsmotoren kan avgjøre hvorvidt du nyte dagen ute på sjøen, så det er viktig å vurdere når du sammenligner utenbordsmotorer.
4

Spør om vedlikeholdet som kreves for påhengsmotor motorer. Noen utenbordsmotorer krever ingen planlagt vedlikehold i tre år.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103502.html

Previous:
Next:

båter