Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Tips om å kjøpe en brukt båt

Båtliv er en morsom og avslappende hobby som kan slå stressende for båteiere som finner seg i å håndtere båt reparasjoner. Mens en brukt båt kan gi rimelig tilgang til båtliv verden, skaper feil båt dyre hodepine i stedet. Det er viktig å inspisere en brukt båt svært nøye før du kjøper den. Potensielle båtfolk som ikke er sikker på hva de er ute etter bør du vurdere å kjøpe deres brukte båt fra en pålitelig båt forhandler. Vurdere en forhandler

Bare svært erfarne båtfolk bør kjøpe en brukt båt uten fordelen av en forhandler. Et hederlig forhandler kan forventes å selge kvalitet brukte båter. I tillegg kan forhandlere hjelpe båtfolk finne den rette båten for deres spesifikke behov og hjelpe dem å sette et realistisk budsjett. Mange nye båteiere ikke er klar over de mange utgifter som er involvert i å eie en båt. Forhandlere er lett tilgjengelig for å hjelpe med deler, reparasjoner og vinterlagring.
Look under vannlinjen

Når de vurderer kjøp av en brukt båt, sørg for å se på alle av det. Aldri kjøpe en brukt båt uten å se den ut av vannet og får en god titt på alle de delene som vanligvis sitter under vann. Sprekker og blemmer på gelcoat under båten er problemer som må fikses og kan være svært vanskelig å se under båten skroget er maling. Båter som tilbringer tid på en trailer ofte begynner å få blemmer og sprekker i områder der traileren støtter båten. Det er også viktig å kontrollere båtens kjøl for riper og sprekker, noe som kan være et tegn på at båten har vært jordet.
Sjekke motoren

marine motorer er dyrere enn bilmotorer og er ikke billig å erstatte. Det er viktig å ta en brukt båt for en prøvetur før du kjøper den, og for å undersøke motoren nøye. Se å se om motoren er ren, så nitid båtfolk ofte tørke ned sine motorer, spesielt etter en kjøre i saltvann. Motor rust og gummy skitt rundt tetninger og pakninger er tegn på problemer. Hvis motoren har en peilepinnen sørg for å trekke det ut og inspisere olje. En skummende film på olje er et tegn på gamle, forsømte sel og potensielle sprekker. Det er også viktig å sørge for at båtens lensepumpe fungerer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103710.html

Previous:
Next:

båter