Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Slik installerer Marine eksos manifolder

Marine-type eksos manifolder er vann-jacketed rør som bærer avgasser fra motoren hodet til eksosrøret. Motoren sirkulerer kjølevæske eller rå vann gjennom manifold vann jakke. Dette bærer varmen bort fra manifolden og bidrar til å redusere temperaturen i maskinrommet. Kjernetemperatur av gass og diesel motor eksos kan overstige 1000 grader Fahrenheit (F) som kan legge betydelig varme til maskinrommet. Manifolden, på grunn av dens vann jakke, vil aldri overstige 212 grader F. Du trenger
pakning skrape
mekaniker verktøy
Eksosmanifold
manifold pakning
kjølevæskeslanger (dimensjonert for å passe pumpen og manifold brystvortene)
Slangeklemmer
Vis flere instruksjoner
en

Rengjør den maskinerte montering på motoren hodet og manifold. Fjern eventuelle dvelende biter av pakningsrester eller korrosjon med en skrape.
2

Skyv eksosmanifolden pakningen på manifold festebolter. Sørg for at alle de studs og hull blir stilt opp, og at eksos port, er ikke omfattet av pakningsmateriale.
3

Juster manifold med studs og skyv manifold opp til hodet overflaten. Installer eventuelle hold-ned klipp eller skiver på studs og installere de mangfoldige stud nøtter. Stram stud nøtter hånd.
4

Stram de mangfoldige stud nøtter i en lineær mønster. Stram hver mutter en liten mengde på hver passering av mønsteret før alle nøtter er helt tett.
5

Koble motoren vann jakke brystvorten til eksosmanifolden retur brystvorten ligger nær akter (bak) end av manifolden med kjølevæske slangen. Kontroller at kjølevæske slangen har ingen knekk eller restriksjoner, deretter klemme slangen på brystvortene med en slangeklemme.
6

Koble motoren vannpumpe brystvorten til eksosmanifolden innløp brystvorten ligger nær den forreste ende av manifolden med en kjølevæske slangen. Kontroller at kjølevæske slangen har ingen knekk eller restriksjoner, deretter klemme slangen på brystvortene med en slangeklemme.
7

Toppen av kjølevæske nivå da starte motoren. Sjekk for lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103566.html

Previous:
Next:

båter