Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Slik feilsøker Påhengsmotorer Problemer

Påhengsmotorer er tøffe og hardføre. De satt opp med sterke elementer og fortsatt holde i gang. Men til slutt vil slitasje få bedre av dem. Vanligvis problemene er ganske enkle å rette, om problemet er med drivstoffsystemet eller en oljelekkasje. For mer alvorlige problemer, sjekk en kvalifisert marine mekaniker har ut din påhengsmotor. I mellomtiden er det noen grunnleggende feilsøkingstrinn du kan kjøre gjennom. Du trenger
Compression testtrykkmåler
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller tennpluggen for mye støv og korrosjon hvis påhengsmotor ikke vil starte. Bytt pluggen hvis nødvendig.
2

Inspiser motor pakninger, eller sel, for eventuelle skader eller sprekker. Pakningene er det tynne laget av sel mellom komponenter i motoren som hindrer væsker og drivstoff lekker ut. En skadet pakning kan skape et vakuum lekkasje i motoren. Sjekk bensinpumpen dekning for skader som dette kan også være årsaken til et vakuum lekkasje.
3

Kontroller at drivstofftanken har drivstoff i det og fylle den om nødvendig. Selv om det er en liten mengde drivstoff, tanken fylles opp. Sikre at drivstoff linjene er fri for skader og lekkasjer. Trykk på gummi drivstoff primeren. Hvis du føler motstand, kan det være et problem med drivstofftilførselen forsamlingen. Få en kvalifisert marine mekaniker sjekke dette ut for deg som drivstoff ikke kan være nådd motoren og drivstoffet samlebåndssammenføyning må kanskje skiftes ut.
4

Bruk en komprimering måler for å sjekke motoren komprimering. Fest måleren til systemet og sjekke lesing. En normal lesing bør være mellom 60 og 90 PSI. Hvis den er lavere enn dette, har en mekaniker sjekke dette over for deg.
5

Fjern plastdekselet motor dekselet og se etter eventuelle fettrester. Hvis du oppdager olje, kan dette tyde på et problem med ringene. Har en mekaniker undersøke dette nærmere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103712.html

Previous:
Next:

båter