Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

DIY Glassfiber Repair

Flere gjenstander inneholder glassfiber eksteriør. Når de er skadet, sprukket eller ripete en enkel reparasjon returnerer dem til som-ny tilstand. Bruk av en enkel oppdatering av glassfiber klut og harpiks reparasjoner nesten alle typer glassfiber. En amatør kan fullføre prosjektet og noen spesielle verktøy er nødvendig. De reparasjon materialer selges i sett eller separat på jernvareforretninger. Du trenger
Sand papir
Rotary verktøy eller jeksel
Glassfiber fleece
Resin
Herder
Paint brush
Mixing materialet
Sandpapir, 200 grit
Primer
Paint
Vis flere instruksjoner
en

Skjær vekk overflødig glassfiber splinter og agner fra sprakk overflater og bevel kantene på sprekker eller hull med en roterende verktøy før du gjør noen reparasjoner
2

Sand utsiden rundt sprekken til en grov overflate med 80-sandpapir. Tørk området med et håndkle og rengjør grundig med en rengjøringsmiddel. La overflaten tørke helt.
3

Legg harpiks og herder til en blanding container og bland godt. Bruk riktige blandingsforhold som er angitt på etiketten på den herder. Husk at harpiks herde saktere i miljøer under 70 grader Fahrenheit.
4

Kutt glassfiber fleece til størrelse med saks. Det må passe over hullet med omtrent en tomme av overlapping. Mudre glassfiber klut stripe i harpiksen til det er helt dekket.
5

Påfør stripe over sprekken eller hullet. La harpiksen tørke og herde. Dette kan ta alt fra to til 12 timer.
6

Sand overflaten av plasteret med 200-sandpapir. Tørk bort overflødig med et håndkle. Da gjelder glassfiber primer over overflaten av plasteret. Etter dette tørker (se etiketten for tørking ganger), gjelder en matchende lag med glassfiber maling på utsiden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103615.html

Previous:
Next:

båter