Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Slik lader Exide Marine Batterier

Exide marine batterier er dypt syklus batterier til å drive trolling motorer, dybdemålere og lys i en båt. En dyp-syklus batteri gir en liten mengde elektrisk kraft for utvidet timer tid uten en dynamo for å regenerere batteriet. Bilbatterier levere et utbrudd av energi til å starte en bil og deretter regenerere seg fra dynamo makt. Du trenger
Skiftnyckel
Board
Flat skrutrekker
Destillert vann
Automatisk batterilader
Vis flere instruksjoner
en

Place en skiftenøkkel på den svarte negative batteriklemmen. Skru bolten mot klokken for å løsne og fjerne klemmen. Gjenta dette trinnet for å fjerne røde positive batterikabelen.
2

Trekk batteriet opp og ut av båten og plassere den innendørs på et brett.
3

Sett en flat skrutrekker under en battericelle cap og lirke den av. Gjenta denne prosedyren for å fjerne hver cap. Legg destillert vann til hver battericelle som har et nivå under metallplatene innenfor. Fyll hver celle til å dekke metallplatene og erstatte caps ved å trykke dem ned fast.
4

Sett en automatisk batterilader nærheten av batteriet. Klippet den sorte ledningen fra batteriet lader på minuspolen. Klippet den røde ledningen fra batteriet lader på den positive batteripolen.
5

Koble laderen til en stikkontakt, og slå på batteriladeren. Vri bryteren til riktig spenning som er notert på batteriet etiketten. Den automatiske batterilader vil slå seg av etter at batteriet er fulladet.
6

Snu batteriet lader og fjern den røde og svarte ledningene fra dyp syklus batteri. Erstatte den i båten og erstatte de negative og positive batterikablene på terminalene. Stram klemmene ved å skru boltene med klokken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103395.html

Previous:
Next:

båter