Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan sette Yanmar Diesel Ventiler

Yanmar dieselmotorer er populære for fritidsbruk, spesielt i seilbåt sektor. Sin lette vekt og enkelt vedlikehold gjør dem ideelle for fartøy mellom 28 og 40 meter lang. Riktig vedlikehold er viktig for å holde motoren i topp stand. Gassarmaturen består av ventilen cam, støtstenger, vippearmer og ventiler. Ventilen hode gapet reguleres med skruen og låsemutteren montering på ventilens arm. Ventilen hode gapet måles mellom ventilstammen spissen og ventilen arm kontaktflate med kald motor. Du trenger
Metric skiftenøkkel satt
Metric socket sett
Ratchet håndtak
Leilighet nr 2 skrutrekker
Metric trådmåler satt
New ventildekselpakning
Vis flere instruksjoner
en

Fjern de to ventil arm kammer dekke bolter med en skiftenøkkel. Løft dekselet på motoren. Fjern og kast dekselpakning.
2

Roter motoren for hånd til den fremre sylinderen er på topp dead-center (TDC) på komprimering slag med både innsug og eksos ventiler helt lukket og ikke noe press på ventilfjærene fra ventilen arm. Begge ventilene er justert før du går til neste sylinder.
3

Løsne adjuster låsemutteren med en skiftenøkkel. Tilbake av regulatoren med en flat skrutrekker.
4

Sett 0.2mm platelære mellom ventilen arm og ventilen stammen. Stram justeringsskruen til en lett drag er filt med bladsøker.
5

Fjern bladsøker og skru regulatoren låsemutteren med skiftenøkkel mens du holder regulatoren i stilling med en skrutrekker. Kontroller justeringen med bladsøker etter at låsemutteren strammes.
6

Roll motoren for hånd til den neste sylinderen kommer opp til TDC på kompresjonsslaget. Gjenta prosessen for hver av sylindrene.
7

Installer den nye ventilen arm kammer dekke pakning. Plasser kammeret dekslet i stilling på hodet. Installer kammeret dekke boltene og stram dem med en skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103527.html

Previous:
Next:

båter