Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Slik installerer en Ignition Switch på en båt

Tenningslåser kontrollere kraften går til primærsiden av startsolenoiden og skip 12 volt kraftsystemer. Når den er slått på, fullfører bryteren tilbehør krets. Når den er slått til "Start"-posisjon, fullfører den kretsen for startsolenoiden. Startsolenoiden er koblet til batteriets spenning via en direkte ledning til batteriet eller en lask av av starteren plusspol. Spenningen som går gjennom solenoiden, tenningsbryteren og deretter til bakken. Du trenger
Bormotor
Drill bit kit, Elektrisk verktøy
Tenningslåsen
Ring terminal kit
Terminal crimper
Nutdriver
Vis flere instruksjoner
en

Finn et egnet område å montere bryteren. Forsikre deg om at det ikke er noen ledninger eller styrekomponentene bak bryteren underlaget. Bor et hull akkurat stort nok til å akseptere tenningslåsen. Ikke bore hullet for stort for bryteren klemmemutter.
2

Fjern klemmemutter fra bryteren. Sett bryteren i hullet deretter klemme den på plass med en tang.
3

Installer en ring terminal på batteriet hot wire, startsolenoiden kontroll wire og hot wire av alt tilbehør som du vil styre med bryteren. Crimp terminalene med terminalen crimper.
4

Installer batteriet positive terminalen på bryteren positive innlegg. Installer stjernen skive og låsemutter og stram dem godt ned med en nutdriver.
5

Installer de positive ledninger av tilbehøret på tilbehøret innlegget på bryteren. Installer stjernen skive og låsemutter og stram dem godt ned med en nutdriver.
6

Installer startsolenoiden negative ledningen til "Start" post av bryteren. Installer stjernen skive og låsemutter og skru den godt ned med en nutdriver.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103463.html

Previous:
Next:

båter