Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Mugg Produkter for en båt

Våren er her, og det er på tide å få båten klar for sesongen. Siste faller du betjente det og dekket det og ventet tålmodig på våren, bare for å finne mugg vokser på det. Mugg er stygg leter og også en fare for helsen din. Det er flere måter å kvitte båten av mugg og for å hindre den fra å komme tilbake. Det finnes kommersielle kjemiske mugg fjerning og noen attraktive naturlige alternativer. Fjerne mugg fra faste overflater

tre, plast og metall overflater på båten er ofte porøst eller semi-porøs, og beholde fuktighet og skitt mugg trenger for å vokse. Den beste metoden for å fjerne mugg fra disse flatene er å lage en pasta av eddik og salt i like mengder og skrubb mugg unna. En annen god metode er å spraye overflatene med sitronsaft og eddik. Dette vil drepe mugg på nesten alle fast underlag.
Lines, ark og halyards

klut og tau inventar på en båt er mugg magneter. Den gode nyheten er at du ikke trenger noen kjemikalier for å fjerne mugg fra seil, linjer eller tau. Det beste for å håndtere mugg på disse elementene er å bruke en høytrykksspyler. Det vil ikke ta veldig høyt trykk for å fjerne mugg.

Kjemikalier og enzymer

Prøv å bruke naturvennlige metoder når du kan. Men hvis du trenger noe sterkere enn boraks og sitronsaft, er det noen gode kommersielle marine mugg fjerning. Klor blekemiddel fortynnet med vann er en god soppdreper. Bare sørg for at området du jobber i er godt ventilert.

En ny type mugg remover er raskt blitt populært. Sprayer med vegetabilske enzymer er både kraftig mugg fjerning og giftfri. Disse soppmidler er trygge for mennesker og miljø. Du finner dem på flere sider på Internett og i ditt marina.
Hindre mugg

Mugg er en sopp eller mugg. Det liker å vokse på fuktige overflater av båter, og det elsker skitt. En virkelig effektiv måte å hindre mugg er å holde båten virkelig ren. Delstaten California Skipet Faktaark sier at vaske overflater på en båt med en boraks og vann løsning vil fjerne og hjelpe hemme veksten av mugg og mugg.

Tilknyttede mellomrom på en båt kan få mugg fordi de holder fuktighet i. En metode for å hindre vekst av mugg i disse områder er å plassere Silica gel fukt-absorberende pakker i dem. Disse pakkene vil fange fuktighet fra luften og dermed bidra til å forhindre mugg vekst.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103460.html

Previous:
Next:

båter