Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Slik installerer du en båt pianohengsel

Piano hengsler er en lang og kontinuerlig type hengsel som brukes til å åpne og lukke visse typer dører eller benk lokk. Dette hengslene ble opprinnelig brukt til lokket på et piano, som er der navnet kommer fra. Ett sted som du kan ha bruk for en pianohengsel er på båten. Installere en pianohengsel i båten kan være nødvendig hvis det er en kupé som du vil bruke for et sete, men fortsatt være i stand til å få tilgang til. Du trenger
målebånd
Blyant
3/4-inch kryssfiner ark
Sirkelsag
Sandpapir
Marine følte
Staple pistol
Piano hengsel
Nails
Hammer
Vis flere instruksjoner
en

måle bredden og lengden av rommet i båten med målebånd. Lag et notat av målingen på et stykke papir.
2

Overfør målene til en 3/4-inch ark med kryssfiner og tegne snitt linjer med blyant. Skjær langs blyantmerker med sirkelsag.
3

Sand kuttet kantene av kryssfiner med sandpapir for å fjerne eventuelle skarpe kanter og grader.
4

Klipp ut et stykke av marine følte som er litt større enn kryssfiner. Plasser filten på kryssfiner og brett den over kanten av brettet. Fest følte til styret med stift pistol.
5

Sett cut stykke kryssfiner over kupé i båten for å teste passe det nye setet. Plasser hengslet på motsatt side der du vil ha setet for å åpne.
6

Fest den ene enden av pianohengsel til kanten av kryssfiner, med spiker, ved hjelp av hammer. Fest den andre enden av pianohengsel til siden av rommet.
7

Åpne og lukke dekselet til kammeret for å teste hengslene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103653.html

Previous:
Next:

båter