Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan reise med skip til England

Reiser med skipet til Storbritannia fra andre steder i Europa er relativt grei. Daglige ferjer fra Holland, Frankrike, Irland, Spania, Tyskland og Skandinavia. Cruiseskip også fra disse landene. Som for å reise til Storbritannia fra land utenfor Europa, flere cruise selskaper seile direkteruter fra USA, Canada, Karibien og Middelhavet. Noen lasteskip også ta passasjerer ombord for en brøkdel av prisen kommandert av de fleste vanlige personbiler linjer. Du trenger
Passport
Visa (hvis ikke-EU-borger)
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp billett på forhånd, enten online eller via telefon Hvis du ønsker å reise med ferje fra et annet europeisk land på et bestemt tidspunkt. Du kan også kjøpe billett direkte på havnen, hvis det fortsatt er ledige. Hvis ikke, kan det hende du må vente på neste tilgjengelige krysset. De mest populære fergelinjer inkluderer P & O Ferries, Brittany Ferries, Norfolkline, Stena, Baleria og Scanline. Hyttene er tilgjengelig på overnattingsturer reiser. De større ferger alle har barer, restauranter og tax-free butikker, noen har en kinosal og underholdning for barn senter. Kommer minst 30 minutter før avgangstid, eller en time hvis du tar bilen om bord.
2

Bestill cruise på en av de mange liners, som Cunard, P & O og Carnival. Tider og priser varierer, avhengig av hvor du seiler fra. En enveis passasje fra New York til London starter på rundt $ 3000 og tar 6 dager. Seiling fra Lisboa, Barcelona eller Gibraltar til Southampton er raskere og billigere. Selskaper som opererer Cruise Lines til Storbritannia inkluderer Celebrity, P & O Cruises, Thompson Cruises og Cunard. Reiser til England på et cruiseskip er et komfortabelt, men relativt kostbar måte å reise på. Et billigere alternativ er å bestille som passasjer på et skip.
3

Finn en last carrier kurs for England. Selv om det vanligvis billigere, kan dette alternativet ta mye lengre tid. Reise fra Singapore til Southampton tar ca 37 netter, fra Buenos Aires til Tilbury omtrent 29, fra Kanariøyene til Felixstowe (i Suffolk) ca 10, og fra New York til Southampton ca 12. Kostnadene er rundt halve prisen av reiser på et cruiseskip. Selv om det er et "enkelt" alternativet, vil du ha din egen hytte, og det er en bar og salong. Frokost, lunsj, middag og snacks er inkludert i prisen. Alle måltider blir servert i offiserens salong. De fleste lastebærere har et treningsstudio, og noen har et lite svømmebasseng. Ta en god bok og ikke forvente massasje, champagne og underholdning om bord hver kveld.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103677.html

Previous:
Next:

båter