Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Typer av motorbåt

Motorbåter er vann fartøy drevet av forbrenningsmotorer som slår en propell eller drive en jet pumpe til å drive fartøyet. Motorbåter er motorisert cruising fartøy som brukes til fritidsaktiviteter. Teknisk, selv en seilbåt, hvis det er i drift med en motor, er en motorbåt. Motorbåter kan deles inn i to hovedtyper etter hvordan deres motor er installert. Innenbords

Innenbords motorbåter har motoren permanent montert i skroget på motorbåt. Speedbåter og motor kryssere er to utmerkede eksempler på denne type motorbåt. Enhver båt eller fartøy, hvis den har en permanent påmontert motor, er en inboard motorbåt.
Påhengsmotor

Outboard motorbåter har midlertidige, bærbare motorer som er boltet eller festet til akterenden av båten, eller inn i en brønn innenfor skroget av båten. Kanoer, joller og oppblåsbare båter, hvis de har en motor festet, alle kvalifiserer som utenbordsmotor motorbåter. Faktisk, noen fartøy du feste en midlertidig motor til kvalifiserer som en utenbordsmotor motorbåt.

Speedbåter

Speedboats er en populær form for motorbåt. Det finnes en rekke stilarter av speedbåter, men de fleste er små og bygget for agility. Disse båtene brukes for å trekke vann skiløpere og å kutte over bølgene med fart og finesse. Disse båtene kan bygges til eiernes spesifikasjoner eller du kan kjøpe grunnleggende modeller.
Motor Cruisers
Motorbåt med baldakin.

Motor kryssere er en annen populær form for motorbåt. Disse båtene kommer i mange stilarter, fra en liten enkel cruiser for korte turer for noen passasjerer, til mer overdådige cruisers for lengre turer og flere passasjerer. Disse båtene kan idretten innkvartering som en bysse for matlaging, soverom og dusj. Dekk områder kan variere i størrelse, og kan er utstyrt med sitteplasser, kalesjer og andre fasiliteter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103526.html

Previous:
Next:

båter