Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan Trinn a Sailboat Mast

De fleste seilbåt master er lette, men du kan bli overrasket over lengden og deres evne til å motstå vind. Dette gjør dem litt vanskelig å gå. Når du løfter masten på seilbåten din, må hendene plasseres riktig for å enkelt gå masten. Prosessen kan virke ganske utfordrende, spesielt hvis dette er din første gang. Hvis du har problemer med stepping din seilbåt mast, kan du følge disse få trinnene. Instruksjoner
en

Kontroller at båten er stabil før stepping masten. Masten skal vugget i et stativ, trailer eller tralle. Kontroller at baugen er rettet inn i retning av vinden. Dette bidrar til å holde hele strukturen faller på sin side når seilet heises.
2

Slipp vantene og forstaget å begynne å heve seilbåt masten. Se til at vantene er fortsatt festet i begge ender, og at de ikke er viklet inn i annet utstyr eller deler av din seilbåt.
3

Løs masten fra sin stand, tilhenger eller tralle. Sette den opp på sin pre-løftet stilling mens du lå det rett på toppen av båten. Plasser foten rett ved siden av mast skritt på toppen av båten hytta. Den øverste enden av masten skal plasseres i akterkant mast transportør.
4

Koble foten av masten med masten. Koble mainsheet til baugen. Kontroller at du har akkurat nok tråd for å feste bommen til mainsheet din.
5

Finn den høye enden av seilbåten sin bom og koble den til forstaget ditt. Få en mainsheet og fest den til slutten av forstaget.
6

Koble foran masten til bommen og sjekke for å være sikker på at vantene i seilbåt har blitt frigjort.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103750.html

Previous:
Next:

båter