Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Slik installerer Støttebein på en båt

Støttebein er viktig hvis du er trolling på offshore siden de holde linjene på plass og unngå floker, som vanligvis skjer når det er for mange linjer. Hvis støttebena er installert og brukt på riktig måte vil det være en større sjanse for å lykkes simulere en fiskestim. Du trenger
Marker
Outrigger kit
Hullsag
Vis flere instruksjoner
en

Mark stedet hvor hullet vil bli gjort på den harde toppen for montering av støtteben hjelp av markør. Pass på at det ikke finnes andre ting i nærheten der mount vil bli.
2

Lag et hull med hull-sag på den harde toppen. Det vil være best å bruke en 3-tommers hull-sag siden det er standard hull av gjør-det-selv utrigger kits.
3

Sett crimp på festet til hullet og fest den ved å stramme klemmen. Noen fester har låsehengslene som et sekundært mål for å holde fjellet på plass. Hvis utrigger sin mount har én, låse den. Pass på at håndtaket er minst syv inches bort fra den harde toppen av båten. Hvis skaftene er for nær, kan det være vanskelig å rotere det når fiskene er fanget.
4

Installer utrigger komplett med klipp til mount ved å sette den til røret som ligger på øverste delen av fjellet. Dette røret er bevegelig. Når en utrigger er kjøpt, er de delene som regel forhåndsinstallert bortsett fra mount.
5

Prøv å flytte røret sammen med utrigger for å se om det vil bli flyttet jevnt. Vri den til venstre, høyre, opp og ned. Sjekk også om håndtaket roterer jevnt og linjene vil følge rotasjonen. Hvis det er vanskelig, kan du justere det slik at det vil bli jevnere. Noen fester har knotter for å justere glatthet av røret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103733.html

Previous:
Next:

båter