Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan bytter jeg en akterspeilhøyde?

Små fiskebåter og fisk-og-ski båter har vanligvis tre transoms, bakveggen at utenbordsmotoren henger på. Denne tre akterspeilet er svært utsatt for vannskader og svekkelse over tid og bruk. De tunge påhengsmotorer også legger mye belastning på akterspeilet som de gamle. Enhver akterspeilet som har myke flekker, sprekker eller har synlige tegn på stress ved å bøye under press må skiftes. Dette er ikke så vanskelig som det høres ut, og én person kan gjøre det på en dag eller to. Du trenger selg Electric drill
hammer
Plywood sheeting
Sirkelsag
Sawzall (valgfritt for outdrive cutout)
trelim
Glassfiber gel
boltene
Marine tetningsmasse
Vis flere instruksjoner
1 p Hvis båten har en innenbordsmotor og outdrive vedlegg du må fjerne outdrive for å fortsette. Dersom båten har en outdrive motor bare fjerne den fra sitt feste.
2

borre ut naglene som holder den gamle akterspeilet på plass. Bruk en hammer til å banke ut den gamle tre bakveggen (akterspeilet).
3

Bruk den gamle akterspeilet veggen som en mal for den nye. Ikke legg til ekstra lag eller bruke tykkere tre i håp om å gjøre en sterkere vegg. Dette vil bare gjøre det vanskeligere å erstatte fordi det ikke vil passe inn på samme sted som den gamle, og vedlegg mounts for motoren kan også ikke lenger passer en annen størrelse vegg.
4

Bruk en Skjær ut hekkaggregat åpning hvis båten er en innenbords /utenbords med en sawzall.
5

Bruk heavy-duty lim som "gorilla lim", eller andre sterke, helst vanntett trelim til å lime to stykker av kryssfiner sammen for å få riktig tykkelse hvis du ikke kan kjøpe akkurat forhåndslagde størrelse. "Titebone" er en marin trelim som fungerer godt også.
6

Påfør glassfiber gel over tre for å beskytte den. La den tørke godt, vanligvis over natten. Eldre båter ofte hadde bare tre transoms, men å bruke et lag med glassfiber belegg på både innsiden og utsiden vil bidra til å gjøre akterspeilet sterkere og varer lenger.
7

Bruk boltene for å installere den nye hekken der gamle nagler holdt den på.
8

Påfør et tykt perle av marine grade tetningsmasse på alle sømmer og la det tørke i 48 til 72 timer.
9

Påfør akterspeilet cap hvis båten hadde en påhengsmotor og bolt på motoren eller reinstallere outdrive og fest den til motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103684.html

Previous:
Next:

båter