Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan sy en Cover for en Pontoon

For de fleste fritidsaktiviteter Pontoon båter, er lagring hyppigere enn bruk. Beskytt pontoon båt med en hjemme-sydd deksel laget i slitesterkt polyester stoff. Polyester har strekke nok til å gi en god tettsittende dekning for alle størrelser og former av pongtonger. Selv om dimensjonene av stoffet er nødvendig kan virke skremmende i starten, er den totale byggingen av en pontoon dekselet ganske enkel og kan sys i ca to timer. Du trenger
Målebånd
Polyester stoff, heavy duty, 54 inches bred
Saks
Straight pins
symaskin
symaskin nål, 70/10 til 110/18
polyestersnor
to sikkerhetsnåler, stor
Vis flere instruksjoner
måling for omslaget Fabric Dimensjoner
en

måle lengden på båten. Mål bredden av båten. Måle dybden av båten. Mål eneste båten skikkelig, ikke pontongene. Trekket vil binde rundt sidene av båten delen bare.
2

Multipliser dybde måling av to for den modifiserte dybde.
3

Legg den modifiserte dybde målingen til bredde for den modifiserte bredde måling.
4

Legg den modifiserte dybde målingen til lengdemåling for den modifiserte lengdemåling.
5

Mål og kutte stoff i henhold til den modifiserte breddemål og det modifiserte lengdemåling. Du bør ha et rektangel. Du må kanskje sy to eller flere stykker stoff sammen for å få den bredden du trenger og deretter kutte stoffet ned til riktig størrelse.
Sy Cover sin Snøring Casing
6

Round hjørnene ved å kutte med saks slik at hjørnene på snor casing vil fungere knirkefritt.
7

Brett kantene av stoffet over 1 1/2 inches mot feil side av stoffet . I de avrundede hjørnene, må du kanskje overlapper stoffet litt ut som du gjør en plissert fan. Du vil ha snor til å kunne flyte inne rundt hjørnene jevnt. Pin. I sentrum av den ene enden (foran eller bak i båten) la en 3-tommers delen løsnet. Dette vil være der ledningen trekkes inn i kabinettet.
8

Sett inn pontoon dekke stoff under press foten til symaskinen på venstre side av tre-tommers sentrum casing åpning. Du arbeider med mye stoff. Du kan finne det nødvendig å støtte stoffet på et stort bord eller stol eller har en annen person bidra til å holde det som du mate husets kanten gjennom maskinen.
9

Sy festet casing på en sy maskinen med en rettsøm og en 1 1/2-inch sømmonn. Bruk en symaskin nål beregnet for tunge stoff. Ifølge Søm og Craft Alliance, har en 70/10 til 110/18 nålen en sterk aksel og benyttes for tungt materiale. Ikke sy tre-tommers delen lukket. Sy til du kommet til rett side av 3-tommers casing. Fjern pinnene.
10

Mål casing sammen de fire sidene av dekselet. Multipliser denne målingen etter 1/2. Klipp et stykke polyester ledningen til denne målingen. Koble en stor sikkerhetsnål gjennom en ledning slutt. Koble en sikkerhetsnål gjennom den andre ledningen og enden til foringsrøret åpningen. Træ pin /ledning gjennom huset gjennom husets åpningen. La ledningen henge fra hver side av casing.
11

Trekk pontoon dekselet på båt. Ordne foringsrør /sider rundt båten. Den casing åpning bør være på forsiden eller baksiden slutten av pontoon. Trekk ledningene å stramme dekselet til pontoon dimensjoner. Tie i knute.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103685.html

Previous:
Next:

båter