Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Båt Sikkerhetskrav i South Australia

Båtliv og sikkerhetskrav i South Australia avhenger av området av seil og type seiling gjøres. Forskrifter inneholder seiler i beskyttet farvann, i semi-beskyttede farvann og i ubeskyttede farvann. Båtliv regelverket i South Australia også dekke fartsbegrensninger og sikkerhetsutstyr. Å seile trygt, er båtfolk rådes til å lære og følge disse forskriftene. Seiling i beskyttet farvann og Semi-Protected Waters

For personer som seiler i beskyttet farvann, er det viktig at hver person om bord har en PFD eller redningsvest. Båten bør også ha en manuell lensepumpe eller en line-vedlagte bøtte. For motordrevne båter, er det nødvendig å ha minst ett brannslukningsapparat. Som en generell regel bør alle båtene som seiler også ha andre former for fremdrift. For eksempel, et ekstra par årer eller padleårer shoul, bli d lagret. Et anker med kabel anbefales også for alle båtene som seiler. De samme reglene gjelder for seiling i semi-beskyttede farvann, selv om det er en ekstra krav til båter i denne typen vann å ta med en lykt eller en vanntett lommelykt.
Seiling i Ubeskyttet Waters

Bortsett fra redningsvest, bøtte linje, dregg, lykt og brannslukningsapparat krav, folk seiling i ubeskyttede farvann må oppfylle flere krav. Alle båtene som seiler i denne delen av vannet bør ha en toveis marine radio om bord. Båter bør også ha to røyksignaler og to fakler. For akutt formål, bør fire liter ferskvann være om bord. For riktig seiling og trygg rute, er det viktig at båtene utstyres med en væske dempet kompass.
Fartsgrenser

Formålet med fartsgrense restriksjoner på Sør australsk farvann er å hindre båter fra å skade andre fartøy seiling. I Sør-Australia, er en fire-knute fartsgrenser pålagt for all personlig håndverket. Det samme fartsgrense brukes hvis folk er dykking eller svømming innenfor 50 meter eller når båtene er "parkert" innen 30 meter. Ferries krysset innenfor 100 meter også begrense båtens hastighet til fire knop. En 10-knute fartsgrenser, på den annen side, er pålagt alle nonpersonal vannjet. Likeledes kan fartøy kjøre på denne hastigheten bare hvis en lisensiert "driver" er ombord. Ulisensierte enkeltpersoner kan også kjøre på samme hastighet under tilsyn av lisensierte personell. Enkeltpersoner som ønsker å seile i løpet av denne hastigheten må innhente godkjenning fra Department of Transport, energi og infrastruktur.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103647.html

Previous:
Next:

båter