Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan Ship et Boat Overseas

Flytte en båt i utlandet er en kompleks oppgave som innebærer mye forberedelse og koordinering mellom deg og avsender. Størrelsen på båten din avgjør majorly modusen for skipsfart samt hvor mye du har å bruke. Og kostnader vil variere avhengig av port du sender til - out-of-the-way porter vil bety en større byrde på dine ressurser. Selv om det er mange selskaper som tilbyr shipping-tjenester, må du utvise forsiktighet og velge en pålitelig. Instruksjoner
en

Mål din båt. Mål båten akkurat for den totale lengde, høyde og bredde. Dette er viktig fordi størrelsen på båten vil avgjøre om du trenger spesiell Department of Transportation (DOT) tillatelser og spesielle eskorte å flytte båten til porten for lasting. Inkluder baugen prekestoler, svømme plattformer, påhengsmotorer og deres braketter i å måle lengden. For høydemålinger, vurdere høyde fra kjølen bunnen til den høyeste del av båten som ikke kan demonteres. Hvis høyden overskrider 13,6 fot, vil avsender trenger spesiell håndtering tiltak. Mål bredden på det bredeste punktet for både båten og hengeren.
2

Få rederiet detaljer. Ta kontakt med din lokale marina, skipsverft, noen båt meglere eller lastebil selskaper som transporterer båter til havn. Spør dem om navn på pålitelige rederier og notere ned navn som folk flest anbefaler.
3

Velg rederiet. Besøk kontorene til rederiet du har listet opp. Sørg for at du bære båten målinger med deg. Den oppgitte prisen vil avhenge av dimensjonene på båten. Gi alle detaljer om båten din og be om en shipping quote. Finn ut detaljer om tjenesten selskapet tilbyr for eksempel båt pick-up, trailer transport og tilpasset vugge konstruksjon. Hvis du ønsker å eksportere skipet, finne ut om de håndterer eksport papirene og gi internasjonal shipping sjøforsikring. Sammenligne sitater du får fra ulike avsendere og sluttføre den som gir deg maksimal tjenester til konkurransedyktige priser. Gjør det kreves betaling og fikse opp datoen for frakt.
4

forberede båten for frakt. Snakk til rederiet representant og finn ut hvordan du skal forberede båten. Tiltak omfatter vanligvis tømme gasstanken, sjekke roadworthiness av tilhengeren, og fjerne alle verdisaker og personlige effekter fra båten. Spør hvis du må krympe-vikle båten for å unngå skader ved fuktig, saltholdig luft under transport. Finn ut om deler som radar bue og kommando bro må fjernes. Få profesjonell hjelp fra din lokale marina eller skipsverft og forberede båten for frakt.
5

Få dokumenter klar. Snakke med tjenestemenn ved ambassaden i landet som du sender båten. Finn ut om tollbestemmelser og dokumentasjon du trenger å gi. Dette inkluderer vanligvis et konnossement og fraktdokumenter at rederiet gir, kopi av båten tittel og en regning for salg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103410.html

Previous:
Next:

båter