Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

DIY: Canoe Motor Mount

Hvis du planlegger for en lang kanotur, vil du kanskje vurdere å montere en liten motor til kanoen din. Små motorer er gunstig hvis du padler alene og blir lei, eller hvis du trenger å øke hastigheten for å slå en storm eller reise gjennom tøffe farvann. For å installere en motor på kano din, må du først lage en kano motor mount for å feste det. Du trenger
Saw
2-by-4-fots bord
Målebånd
lange gjenger skruer og bolter
Påhengsmotor
Blyant
Show More Instruksjoner
en

Klipp et stykke av to-by-fire bord som er lang nok til å passe, like bak baksetet, over porten reling og utvide for å passe styrbord reling med en ekstra fot som vil strekke seg over på siden av kanoen.
2

Cut hakk i styret med en sag slik at det vil passe godt inn i båtens gunwales. Hakkene bør være ca 1 cm dyp og deres bredde bør være den samme som bredden på båtripen. Når sporene er kuttet, montere bord på kanoen. Hvis du ønsker å bruke høyre hånd på motoren håndtaket, forlenge ekstra fot på brettet over babord side. Hvis du ønsker å bruke venstre hånd, forlenge den over på styrbord side.
3

Cut to mindre tre kvartaler fra restene av to av fire fot bord for å blokkere opp brettet du bare montert. De bør være ca 4 inches i lengde.
4

Drill to hull i hver blokk. Posisjon en blokk under hver ende av brettet og under ripa. Kjør en blyant gjennom hvert hull til den berører bordet og lage et merke for skruene som festet blokkene til undersiden av din motor mount bord.
5

Bor hull i motor mount bord på Innta plassene. Stille opp hullene i blokkene med hullene i styret. Sett gjengede skruer i hullene. Du trenger skruer som er lange nok til å gå gjennom den montert bord og blokk.
6

Sett de to skruene opp gjennom hullene i hver ende og fest skiver på toppen. Styret er nå blokkert i hver ende under ripa.
7

Monter påhengsmotor til siden av båten der du har plassert den ekstra foten av styret.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103376.html

Previous:
Next:

båter