Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

DIY Påhengsmotor Repair

En påhengsmotor krever spesielle fikser, og hvis du leier en mekaniker til å utføre dem, kan det være kostbart. Hva mer er, i løpet av peak båtsesongen, vil din lokale båt mekanikk bli overbelastet med reparasjoner. En ventetid for reparasjoner er ikke uvanlig, og det betyr tapte båtliv muligheter akkurat når du ønsker å være på vannet mesteparten. For å unngå dette, her er noen DIY utenbordsmotorer reparasjoner du kan gjøre på egen hånd. Drivstoff tilsetningsstoffer

En ting du kan gjøre for å reparere en påhengsmotor som lider av flere symptomer som sputtering, nøling ved oppstart eller manglende evne til å starte er å legge til drivstoff behandlinger. Den vanligste er en etanol behandling, som inneholder et kjemikalie som oppveier kondens og vann problemer etanol kan føre til i en båtmotor som påvirker ytelsen av delene. Legge til denne behandlingen til drivstoff blandingen før du starter påhengsmotoren reduserer denne skadelige effekt og holder motoren går jevnt. Dette vedlikeholdet trinnet er kritisk hvis du er som drivstoff sine båter med gass fra en bensinstasjon og ikke en marina, fordi sjansene er det er etanol i bensinstasjon drivstoff.
Vannpumpe Demontering

Fjerne og skifte vannpumpen er en annen DIY løsning. For å fjerne en vannpumpe, først finne den på påhengsmotoren ved å sjekke brukerveiledningen. Løsne de utvendige bolter som kobler pumpen til huset. Fjern koblingen med riktig maskinvare, typisk en pipenøkkel og tang. Koble skillelinjen ved å varme den med en oxyacetylene lommelykt. Når dette er fjernet, finn messing pins og fjerne dem.
Montering

å montere vannpumpe, gjenta trinnene ovenfor i motsatt rekkefølge. Fest maskinvare som kobles vannpumpen, skyve på pinnene i de riktige stedene. Smør alle delene som du arbeider for å sikre en jevn passform og enkel betjening. Koble deretter avskjed tråd med den nye maskinvaren som følger med pumpen. Boligene er neste. Smør alle boltene rundt huset og montere den, og stram boltene med fastnøkkel din. Nært følge monteringsanvisningen, som alle modellene varierer i design og installasjon metoder.
Slanger

Inspiser slanger og pakninger rundt påhengsmotoren, spesielt drivstoff linjer og primer pærer , med få måneders mellomrom. Se etter sprekker, tårer og nålestikk som ofte danner, spesielt i fiskefartøy. Stepping på disse linjene vil føre til mikroskopiske sprekker og rifter, så selv om du ikke ser noe slitasje, bytt dem hver sesong eller to. Dette holder påhengsmotoren knirkefritt og effektivt og hindrer gasslekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103497.html

Previous:
Next:

båter