Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan justere Påhengsmotor Styrekabel

Påhengsmotorer styres med spaker ved roret. Motor spaker skyve eller dra på kabler som bærer spaken bevegelse til motor og girkasse. Wirejusteringen er avgjørende for riktig motor og girkasse kontroll og respons. Feil justerte kabler kan hindre motoren fra å utvikle fulle turtall (omdreininger per minutt) og hindre at girkassen fra å gå helt i gir eller fra å engasjere seg i det hele tatt. Delvis engasjert girkasser raskt kan slite seg ut, som krever utskifting av dyre tannhjul. Kabler krever periodisk vedlikehold i form av smøring og utskifting på grunn av slitasje ved tung bruk. Du trenger
to justerbare skiftenøkler
Vis flere instruksjoner
Throttle Justering
en

Løsne gassvaieren adjuster jam-nut med skiftenøkler. Utvide eller innsnevre adjuster til kabelen beveger gassen på tomgang.
2

Skyv spaken frem til "Forward tomgang" posisjon. Sørg for at gass stilling ikke endres på motoren.
3

Trekk hendelen tilbake, gjennom nøytral, i revers tomgang. Sørg for at gass stilling ikke endres på motoren.
4

Skyv gasshendelen til "Full forward"-posisjon. Kontroller at gassregulatoren armen på motoren reiser til throttle stopper. Flytt kabelen til et lavere hull på kontroll hvis spaken reise er utilstrekkelig for å nå full gass. Stram jam-mutteren på gassvaieren med skiftenøkler.
Gearbox Cable
5

Juster girkassen kontrollkabel. Sett kontrollspaken i nøytral posisjon. Løsne jam-mutteren på kabelen adjuster med skiftenøkler. Utvide eller skjule adjuster til skift armen på motoren er i nøytral posisjon.
6

Skyv kontrollen til "Forward tomgang" posisjon. Forsikre deg om at girkassen aktuatoren beveger seg helt inn i fremre posisjon.
7

Trekk kontrollen til "Reverse tomgang" posisjon. Forsikre deg om at girkassen aktuatoren beveger seg helt inn i motsatt posisjon. Flytt kontroll kabel til en lavere hull hvis spaken serien er for kort til å fullt engasjere girkassen. Trekk kabel adjuster jam-nut med skiftenøkler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103498.html

Previous:
Next:

båter