Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Instruksjoner for å bygge en flytebrygge

flytebryggene føre mange til å mimre om late sommerdager ettermiddager på vannet - enten opp på sjøen, eller i sjakk side. Enten det er å nikker over en fiskestang, soaking opp noen varme stråler mens slumring på en strand håndkle - eller lansere den nye kajakk, flytebryggene er uvurderlig som solide plattformer og forsinkelse for båter uten behov for drevne påler eller betong landkar. Her er en dokk som vil gi år med bekymringsløs service til rimelig pris. Floating Dock Strategi

dock bruker lett-å-jobbe-med 4-tommers hvit PVC plast dreneringsrør som i 10-fots lengder med forseglede endestykker har en absolutt flotasjon verdi på om lag 50 pounds. De kan være sammen for å gi tusenvis av pounds av flotasjon med høy integritet. Hvis bare ett rør svikter, resten opprettholde sine flotasjon egenskaper. Disse rørene også opprettholde sin integritet i lange perioder i vannet. Toppen av flytebrygge er fabrikkert fra 5/4-inch-by-6-inch press-behandlet tre terrassebord. Sidene av toppen er skirted ned for å holde forankringsstasjonens dekk sentrert over dens flotasjon. Pullere er montert på hvert hjørne for å gjøre fortøyning en båt enkel. Valgfritt fortøyning pisker kan monteres på siden for ytterligere komfort. Dokken er fortøyd på plass enten med nylon fortøyningene til land mastene, eller betong anker vekter på bunnen. Det har også en side stige for å tillate svømmere å klatre ombord.
Materialer

For en 10-fots-by-8-fots flytebrygge, vil du trenger om 26 8-fots lengder og fem 12-fots lengder av terrassebord, sammen med 24 10-fots lengder av rør og 48 flate endefester. Du vil også trenge dock hardware, firkant-drive rustfrie skruer for å montere tre dekk, og PVC sement å montere slangen.
Float Fabrication

sementere de flate PVC end-caps til slangen, trykke og holde den på før det griper tak. Bruk en 12-fots 2-by-4 wood stud som en ramme for en lang klemme til å presse både caps på rørlengder før de tar tak, vanligvis ca 10 sekunder. Binde rørene tett i to bunter av 12 rør hver med nylon stropping før de antar deres mest kompakte form. De blir nødt til å bli litt forskjøvet slik at de end-caps å hvile mot røret ved siden av.
Deck Fabrication

Legg de tre 10-fots deler av 5/4-inch-by-6-inch trykkimpregnert trevirke Terasse lengderetningen parallelt slik utsiden to er selv med endene av de 8-fots deler. Den tredje lengden er i midten. Én etter én, firkantet de åtte-fots terrassebord planker og fest dem til de tre 12-fots seksjoner med skruene. Når alle plankene er tilkoblet, vil du ha og 8-fots-by-12-fots tre dekk. Skru de to andre 12-fots lengder til sidene av dock, slik at de er i flukt med toppen, og to i hver ende på samme måte.
Siste hånd

Lay tre dekk på toppen av de to rør-bunter flottør og skille buntene fra hverandre så langt som mulig. Fest med mer nylon pakkebånd. Vend dock på siden og gå til vannet på tamponger. Senk den ned i vannet, med flere assistenter. Moor dokken til land og holde den fra å binde, med støtfangere om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103499.html

Previous:
Next:

båter