Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Australske Boat Cruises

Australias fastland er verdens største øy og den minste, flateste kontinent med mer enn 19.000 square miles fra kysten og mer enn 10.000 strender, som er mer enn noe annet land i verden. Livsstilen er rettet rundt strendene og kystbyer, og byene tilbyr båtturer over hele landet. Australia er et voksende turistmål på grunn av en økning i direkte flyvninger og billigere flybilletter. Queensland

Gold Coast City er i delstaten Queensland, som ligger i den nordøstlige delen av landet. Gold Coast Cruises tilbyr en rekke båtturer på tre forskjellige fartøy. Spesielle begivenheter som bryllup, konsernfunksjoner, fester og Island Cruises er se med et cruise langs Gold Coast Broadwater. M.V. The Lady er en all-weather fartøy utstyrt for dagsturer og kvelden funksjoner med innendørs og utendørs nivåer og sitteplasser for opptil 76, eller cocktail parter av opptil 240 gjester. The Golden Gondola har plass til to til seks gjester med mat og drikke tilgjengelig. The Starfish har plass til 10 til 45 gjester, og er fullt lisensiert med en bar som serverer kald drikke.

Gold Coast Cruise

Marina Mirage

Seaworld Drive

Main Beach, 4217

0416-199-935

goldcoastcruises.com.au
New South Wales

pulserende byen Sydney er i delstaten New South Wales, som ligger på Australias østkyst. Boat Cruises Australia tilbyr en middag og show mens seiling under Sydney Harbour Bridge og forbi Opera House. Havnen cruise varer i to og en halv time ombord en autentisk hjuldamper. En tre retters a la carte meny serveres etterfulgt av underholdning med en times internasjonal kabaret show med verdensklasse sangere og dansere og et trylleshow. Cruise-boards nattlige på 19:00 med en avreisetid 19:30 og går tilbake til havnen ved 22:00 Drinker er tilgjengelige fra alle rettigheter ombord bar.

Boat Cruises Australia |

PO Box 694

Main Beach, Queensland, 4217

02-8296-7295

boatcruisesaustralia.com.au
Victoria

Melbourne er i delstaten Victoria, som ligger på sørkysten av Australia. Melbourne Star Cruises i Melbourne Docklands har cruising funksjoner og båt charter ombord på Victoria Star Cruise Ship. Bryllupsfester, konsernfunksjoner og partier blir tatt hensyn til mens cruising Yarra-elven og Port Phillip Bay. Tabell tjeneste eller buffé-stil service er tilgjengelig med plass til opptil 320 gjester. Uterom er utstyrt med 160 kvadratmeter tilgjengelig dekksareal.

Melbourne Star Cruises

PO Box 23175

Docklands 3008

Victoria, Australia |

0419-883-334

melbournestarcruises.com.au

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103670.html

Previous:
Next:

båter