Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan Pack Shipping Containers

dårlig pakket frakt bokser ikke bare unnlater å beskytte potensielt verdifulle gjenstander, men også koste deg ekstra penger i det lange løp hvis du må hele tiden bytte ut ødelagt eller skadet elementer. For å unngå dette, ta deg tid mens emballasjen et element. Bruk en solid boks, pad det godt og være sikker på at selve boksen er tett lukket og sikker. Her er noen pakking grunnleggende for å hjelpe deg med å holde elementer trygg, tørr og ubrutt, uansett hvor lang tid reisen. Du trenger
Pappeske
Padding materiale (bobleplast, frakt peanøtter eller avis)
Pakking tape
Vis flere instruksjoner
Velg en boks
1

Velg en solid pappeske som er større enn den varen (e) du sender. Din emballasjen skal fungere som en "rustning" mot skader fra dårlige forhold eller håndtering av pakken. Ikke legg esken med mer enn halve vekten notert på "Box Makers Seal", som ligger på bunnen av boksen. Unngå brukes boksene hvis mulig, siden de har en tendens til å bli svakere og mer sannsynlig å rive, bulk eller pause.
2

Double-box elementene om nødvendig. Selskaper som UPS tilbyr frakt bokser med enten enkle eller doble vegger. Single-vegger boksene er de mest vanlige og fungerer godt for de fleste elementer, men kan noen elementer krever ekstra støtte. Store elektroniske elementer, tallerkener, glass og andre skjøre innhold bør plasseres i en doble vegger boksen og isolert med minst to inches av padding.
3

Bestem hvorvidt varen ( s) trenger isolasjon. Bobleplast, skum peanøtter og avis er alle effektive og populære alternativer for polstring. Den tommelfingerregel er å fylle boksen nesten til toppen med padding og å fullstendig dekke delene som følger med det. Innhold som klær, sengetøy eller andre myke gjenstander tydelig leverer sin egen padding, men et beskyttende lag av plast er alltid en god idé i tilfelle av en revet boks eller vær skade. Knuselig elementer som glass eller keramikk bør pakkes individuelt med polstring mellom flere elementer. Elementer som metalldeler, skiftenøkler, hammere og andre "uknuselige" verktøy bør gis bare nok polstring for å holde dem fra rallende eller busting hull gjennom boksen.
4

Sikre boksen. Bruk pakketape å forsegle alle åpne klaffer. Start på undersiden av boksen søm og vikle båndet hele veien rundt boksen minst to ganger i hver retning. Overholde dine forsendelsesmerker og pass på at alle er synlige og riktig fylt ut, så sender pakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103671.html

Previous:
Next:

båter