Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan endre en Water Pump Impeller

The vannpumpe impeller i ut-stasjonen trekker vann fra sjøen for å kjøle motoren under bruk. Det er plassert i den nedre delen av den ut drivenheten. En dårlig impeller vil føre til at motoren overopphetes fordi det ikke kan trekke nok vann inn i motoren for å holde den kald. Utskifting krever fjerne den nedre enheten fra ut-stasjonen. Fordi det er girolje i ut-stasjon, kan jobben være rotete. Du trenger
Container
Flat-skrutrekker
propellnøkkel
Ratchet
Socket satt
Vis flere instruksjoner
en

Place girspaken til forovergir.
2

Plasser en beholder under ut stasjonen under girolje avløp skrue. Tappeskruen ligger nær bunnen av ut-stasjonen. Det er den eneste skruen nær bunnen. Skru ut skruen med en flat skrutrekker og la girolje å renne fra ut-stasjonen.
3

Fjern mutteren som fester propellen på ut-stasjonen med en propellnøkkel. Propelleren trenger ikke å fjernes for å fullføre jobben. Men reduserer den samlede vekten av undervannshuset.
4

Fjern boltene som fester nedre enheten til den øverste enheten. Det er tre bolter på hver side av ut-stasjonen. De ligger nær sentrum i mellom de to finnene.
5

Trekk den nedre enhet fra den øverste enheten. Unngå å skade girene på spindelakselen mens du fjerner undervannshuset.
6

Fjern vannpumpe impeller husboltene med en skralle og socket. Boligene ligger på den øvre enden av den nedre enhet av ut-stasjonen. Spindelen aksel strekker seg fra huset. Ta av boliger.
7

Skyv den gamle impelleren av spindelen med hendene. Skyv den nye løpehjulet inn i spindelen. Reinstallere vannpumpe impeller boliger på nedre enhet av ut-stasjonen.
8

Plasser nedre enhet av ut-stasjonen tilbake på den øverste enheten. Juster hullene og sett inn skruene. Træ de mutrene på de gjengede endene av boltene. Stram hver bolt med en skralle og socket til alle er ferdig.
9

Skru slangen kontakten som fulgte med girolje inn tappepluggen av ut-stasjonen.
10 < p> Finn og fjern girolje lufteskruen på ut-stasjonen med en flat skrutrekker. Det er en flat hode skrue nær toppen av ut-stasjonen.
11

Pump giret glidemiddel inn i ut stasjonen til girolje avløp fra lufteskruen. Monter og stram til lufteskruen med en flat skrutrekker.
12

Fjern girolje tilkoblingsslangen fra bunnpluggen på ut-stasjonen. Installer tappeskruen og trekk den til med en flat skrutrekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103820.html

Previous:
Next:

båter