Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Lover for Brede båthengere i Florida

Florida vedtekter adressere den totale bredden begrensninger av alle biler, trailere og transporteres last som ikke mer enn 102 inches uten spesiell tillater det. Siden bakspeil på trekkbilen kan strekke seg ut utover 102-tommers begrensning hvis det speilet plassering ville være nødvendig for sikker kjøring. Spesielle Tillatelse

Alle båter som overstiger dimensjon begrensninger må kjøpe en spesiell tillatelse fra Florida Department of Transportation på et minimum kostnad på $ 5 engangsbruk opp til $ 500 per år for et teppe tillatelse. En stor tilhenger båt må heller ikke overskride høyden grense på 13,5 meter fra veien til toppen av båten. Master og fly-broer kan måtte demonteres for å etterkomme dette kravet.
Andre Begrensninger

En svært stor båt må passe på en traktor-tilhenger ikke mer enn 65 fot lang og må oppfylle per aksel vektbegrensninger beskrevet i kapittel 316 535 av de Tittel 23 Florida vedtekter. Unnlatelse av å innhente spesiell tillater eller i samsvar med høyde og bredde begrensninger vil medføre et minimum bot på $ 250 per fots over grensen.
Florida Turnpike

§ 316,515 ( 12) Turnpike Begrensninger stater, "Den vedtatte bilens bredde, høyde og lengde reglene i Florida Turnpike er i tillegg til kravene i denne paragraf. Kjøretøy som ønsker å operere på bommen skal oppfylle kravene i regelverket vedtatt av Institutt for Transport for bommen. " Reisende planlegger å transportere en stor båt på Florida Turnpike bør kontakte Florida Turnpike offentlige informasjonskontor på 800-749-7453.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103786.html

Previous:
Next:

båter