Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan legge til et ekstra batteri til en båt

På den typiske båt, er motoren ligner på en bilmotor, og som sådan, trenger et batteri for å slå starteren. Men båter kan sitte i lange perioder mellom bruk, og de kan trenge litt mer spy makt til å snu motoren, noe som kan kureres ved å installere et ekstra batteri. De fleste produsenter forstår det, og bygge på et ekstra batteri skuffen. Hvis du har plass til et ekstra batteri, kan du installere det selv. Du trenger
Marine batteri
en pre-terminert batteri kabel, en-fots lange
3/8-inch skralle og socket sett
batteri tie down
Show More Instruksjoner
en

Åpne batteri oppbevaringsrom og plassere den andre marine batteri ved siden av aksjen batteri i skuffen, og juster batteripolene slik at den positive terminalen på ett batteri er på samme plan som plusspolen på det andre batteriet.
2

Fest batteriet til chassis av båten ved hjelp av et batteri tie ned og en 3/8-inch skralle og socket. Koble fra vingemutre på de negative polene på første batteriet ved hjelp av hendene. Ta ledningen koblet til minuspolen på det første batteriet og flytte den til den negative terminalen på det andre batteriet, og deretter tie ned til vingemutteren.
3

Kjør pre-terminert batteri kabel over den negative terminalen på den første batteriet til plusspolen på det andre batteriet og fest den til terminalene ved å stramme vingemuttere. Starte båten og sørg for at den starter og går i ca 10 minutter for å sikre at begge batteriene er å bli belastet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103491.html

Previous:
Next:

båter