Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan Juster Valve Lash på en Chevy 350 Marine Engine

Vanligvis ventil-snert justering på 350 Chevrolet motor med hydrauliske løftere --- enten i en marine eller automotive program --- ikke er nødvendig. Imidlertid, hvis det har vært behov for reparasjon, eller hvis motoren er blitt delvis eller fullstendig demontert for en overhaling, vil re-innstilling ventilslagjustering være nødvendig. Også i tilfellet med liten slitasje på kamaksel fliker, kan ventilen lash "åpne opp" og må justeres. Hvis det siste er tilfelle, kan det være mer alvorlige problemer, som bæres fliker eller løftere bety at metall vil ha kommet inn i oljen, og kan forårsake betydelige indre skader. Du trenger
to passende ventil dekke pakning
Pipenøkkel og stikkontakter
Vis mer Instruksjoner
Forberedelse til Justering
en

Kjøp en erstatning sett ventil dekke pakning fra en bil eller marine deler butikken. Disse pakninger er ofte utskiftbare mellom bil-og marine applikasjoner.
2

Ta av motordekselet og være sikker på at motorrommet er godt ventilert. Dette er spesielt viktig i båter som olje eller bensin kan akkumuleres i lensebrønnen under motoren. En utilsiktet gnist fra tenningen eller en droppet verktøyet kan føre til en eksplosjon eller brann. Dersom båten er utstyrt med en lensepumpe blåser, eller fan, slå den på for å ventilere motorrommet. Hold en passende brannslukningsapparat innen rekkevidde.
3

Koble tennkilde ved å fjerne alt elektrisk strøm til distributøren. Dette eliminerer enhver mulighet for at motoren skal starte. Men det er nyttig å beholde makten tilgjengelig for starteren slik at motoren kan bli "dunket", eller roteres, ved å engasjere starteren.
Ventilslagjustering
4 < p> Fjern alt tilbehør --- vakuum linjer, ledninger --- som er festet til ventil deksler. Sett dem til side eller flytte dem ut av veien slik at ventilen dekselet kan løftes av. Det kan være nyttig å ta et bilde eller tegne et diagram av dem på forhånd for å bistå i å installere dem etterpå.
5

Bruk en pipenøkkel og riktig socket, fjern de fire ventil-dekselet bolter på hver ventildekselet. Hold boltene på et sikkert sted for å hindre dem fra å falle ned i kjølsvinet området. Løft ventilen dekker seg i en oppadgående retning, og sett til side. De må kanskje forsiktig pried fra topplokket med en skrutrekker hvis pakningen er herdet eller klissete.
6

Finn inntak og eksos vippearmer for nr. 1 sylinder. Den No en sylinder er på venstre side av fronten av 350 CIeveland motoren. Roter --- eller "bump" --- motoren med starteren, slik at nr 1 sylinder er på topp dødpunkt av stempelet posisjon i sylinderen. Begge løftere vil være i "ventil lukket" posisjon.
7

Stram rocker mutteren på nr. 2 sylinder inntak rocker arm med en pipenøkkel mens du roterer ventilløfteren mellom pekefingeren og tommelen inntil det blir vanskelig å rotere. Ventilen er nå på null-snert, men løfteren er ennå ikke forhåndsinstallert. Hydrauliske løftere er utformet slik at løfteren seg selv gir den ta opp noen snert. Som et resultat har de en fjær-og olje-trykksatt stempelet innenfor dem som må "forhåndslagret." Gjenta denne prosedyren med nr. 7 inntak og nr. 4 og nr. 8 eksos vippearmer. Drei veivakselen med klokka nøyaktig 180 grader. Gjenta prosedyren for inntak vippearmer nr. 1 og nr. 8, og eksos rockere nr. 3 og nr. 6. Roter ytterligere 180 grader og sette inntak nr. 3 og 4 og eksos rockere Nos 5 og 7. Etter å rotere den endelige 180 grader --- to komplette rotasjonene til sveiven --- sette Nos 5 og 6 inntak og nr. 1 og 2 eksos ventiler.
8

Etter at alle ventilene har er satt til "null-snert", trekkes hver rocker mutter ytterligere en halv til én tur til å preload de hydrauliske løftere. Installere ventil dekker med de nye pakningene og erstatte alle slanger og ledninger i omvendt rekkefølge de ble fjernet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103693.html

Previous:
Next:

båter