Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hva er en Steamer Ship?

En dampbåt, eller dampskip, er kjent som sådan fordi dens primære metode for fremdrift er damp makt, som vanligvis driver propellene. Mindre dampbåter bruke damp kraft til å drive padle-hjul, slik som dampskip som fortsatt ply Mississippi River. Propulsion
Kanskje den mest kjente dampskipet var Titanic.

På skip ved hjelp av damp fremdrift, kjeler produsere damp som brukes av ulike komponenter. Fremdrifts turbiner er utformet for å konvertere termisk energi av damp til nyttig mekanisk energi til å drive et skip gjennom vann. Dampskip er unikt konfigurert til mest effektivt oppnå sine mål. Noen har egne plasser for dampproduksjon og turbin drift, mens andre kombinerer begge deler på en plass.
First Atlantic Crossing

er navnene på dampskip prefiks med SS. Den første dampskip å krysse Atlanterhavet var den amerikanske SS Savannah, selv om teknisk hun var en hybrid seil og damp skipet. Hun krysset Atlanteren i 29 dager i 1819. Anslag for hvor mye tid skipet ble ved hjelp av damp makt variere dramatisk, og den britisk-bygget nederlandsk-eide SS Curaçao, som krysset Atlanteren i 1827, hovedsakelig i henhold til damp makt, hevdet posten også.


First Pacific Ocean Steamer

SS Beaver var det første dampskipet å operere i Pacific Northwest, noe som gjør fjerntliggende deler av vestkysten av Canada tilgjengelige for Hudson Bay Company for pels handel fra 1830-tallet. The Beaver ble også chartret av Royal Navy for å kartlegge kysten av British Columbia.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103725.html

Previous:
Next:

båter