Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan reise til Hawaii med båt

På et tidspunkt flere båter og ferjer tatt turen fra Los Angeles til Hawaii på en jevnlig basis. Siden advent av jet flytrafikken, men har disse punkt-til-punkt-båt transporter blitt faset ut til fordel for den raskere, mer effektiv flytrafikk alternativet. Hvis du likevel ønsker å ta en mer rolig tur fra vestkysten til Hawaii, vurdere å gå med cruiseskip, et moderne alternativ til punkt-til-punkt-transporter. Du trenger
Calendar
Kart over Hawaii
Vis flere instruksjoner
Finne riktig Boat
en Bruk nettet til å finne veien.

Søk en av de utmerkede cruise bare reise nettsteder, som vil gi oppføringer for alle tilgjengelige seilinger til og fra havnene i ditt valg, de beste priser tilgjengelig og alt mulig skip og cruise line alternativer. (Se Resource 1).
2

Finn seiling som passer din avreise port og reise dato krav ved hjelp av avanserte søkemuligheter på reise-nettsted. Vei elementer av timing, pris, fasiliteter og reiserute å bestemme hvilken som er best for deg. Kortere cruise tendens til å koste mindre enn lengre cruise, men dette er ikke alltid slik. Gå for det beste utvalget av porter i stedet for rente betalt for å sikre en flott tur.
3 Ring å få mest mulig for din cruise dollar.

Ring cruise megler i stedet for booking online. Dette vil tillate deg å spørre representanten om mulige oppgraderinger, hvor du skal bo på skipet, og hvilket skip, hvis det er mer enn en som fanger din interesse, er best for deg. Representanter kan ofte også hjelpe deg å finne gode overnattingssteder på din målområdet.
4 p Hvis du har tenkt på å gjøre turen tilbake til ditt hjemsted med båt også, gjør en forespørsel nå og be om en rabattert rundtur rate. Hvis du tar det samme rederiet begge veier vil du ofte være kvalifisert for en rabatt. Diskutere dette alternativet med din cruise representant og forhandle.
5 p Hvis du bor i Hawaii for en tid før retur med skip eller på annen måte, kan du spørre din cruiserederi om spesielle partner hotellpriser som kan være tilgjengelig . Ikke automatisk bestille disse hotellene så mange ganger de vil være billigere å booke direkte med hotellet selv. Gjøre en sammenligning og gjøre vedtak.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103759.html

Previous:
Next:

båter