Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Slik fjerner Grab Rails Fra en seilbåt

Sailboat grip rails består av flere komponenter. Det vil typisk være en bue prekestol laget av rustfritt rør for å beskytte fordekket mann mens han er på baugen. En akterpulpit er noen ganger lagt rundt hekken og kvartalene for å beskytte cockpiten mannskap. Livline stender er plassert langs den ytre kant av karet. Lifelines er festet til baugen og akter pulpit (hvis aktuelt) og kjøre gjennom et øye på toppen av hver bås. Dette systemet bidrar til å beskytte alle ombord og hindre noen fra å falle eller blir skylt overbord. Du trenger
Skrutrekkersett
Telescoping mekaniker speil
Justerbar halvmåne skiftenøkkel
1/4-tommers skralle og stikkontakter
Razor kniv
Vis flere instruksjoner

en

Fjern livslinjene. Unclip livslinjen der den kobles til de talerstoler og prøvetakingen livslinjen fra søylene. Fjern eventuelle webbing som kan være til stede mellom lifelines og tå rails.
2

Finn de gjennomgående boltene under dekk der prekestolen og stanchion medlemmer er boltet. Bruk speilet, fordi områdene er trolig bli trangt og bare marginalt tilgjengelig.
3

Fjern hold-down bolter. Hold mutteren fortsatt nedenfra med en skralle og socket. Fjern festeskruene ovenfra med en skrutrekker. Skyv festeskruene opp og ut av dekket nedenfra hvis de ikke træ seg ut.
4

Skjær limet sengetøy mellom hver bøyle medlem med en barberhøvel kniv når du har fjernet skruene. Trekk jernbane medlemmer opp og bort fra dekket. Skrap noen dvelende limet av dekk med barberhøvel kniv.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103465.html

Previous:
Next:

båter