Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan velge Wood for et akterspeilhøyde

En akterspeilet er nesten like viktig som skroget. Den støtter vekten av motoren og danner en solid vegg bak på båten. Det er også utsatt for råte og nedbrytning over tid når treet absorberer vann. Den påhengsmotor vekt svekker tre som ofte råtner lenge før skroget. Når du bytter ut et akterspeil eller bygge en ny båt, velge riktig tre. Mye avhenger av dine personlige preferanser, selvfølgelig. Men noen skogen forlenge levetiden på båten og gjøre båtliv en glede. Instruksjoner
en

Sammenlign type tre som brukes i andre deler av båten som skroget. Hvis dette er en glassfiber båt med en tre akterspeilet, vurdere tre trim stykker, seter og andre trekonstruksjoner deler av båten. Matchende akterspeilet å trimme legger estetisk appell til båten din.
2

Tenk holdbarhet fremfor alt annet. Jo mer holdbare veden, jo lenger båten vil vare. Lønn, eik, seder og bjørk er blant de mest holdbare treslag tilgjengelig. Cypress, teak og mahogni er også alternativer.
3

Gauge vannopptak og dine impregnering metoder. Eik har en tendens til å absorbere mer vann enn lønn. Hvis impregnering gir nok en barriere, er absorpsjon av vann på mindre bekymring.
4

Bestem tilgjengelighet og pris på ulike treslag. Hvis eik er mer rikelig og derfor billigere, opt for at over lønn. Prisene ofte varierer fra stat til stat. Sjekk din lumberyard for up-to-date priser og tilgjengelighet. Sørg for at tre av valget ditt er i store nok deler til å bygge akterspeilet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103585.html

Previous:
Next:

båter