Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hva er forskjellen mellom båtmotorer og passasjer bilmotorer?

Som alt annet på en båt, motor deler er dyrt. Selv om de fleste marine motorer er basert på personbiler blokker, de har en rekke forbedringer for å hjelpe dem til å stå opp til hard bruk og etsende saltvann. Marinization

Prosessen med å endre en personbil motor for maritimt bruk kalles marinization, og er vanligvis gjort på fabrikken før levering.
Strøm

Fordi de må operere med hva som egentlig utgjør en enkelt-trinns girkasse, er båtmotorer forutinntatt mot å produsere low-end dreiemoment over high-end hestekrefter.
Fueling
med

carbureted marine motorer har beseglet drivstoffsystemer og spesialdesignede forgassere som tillater motoren å fortsette å operere mens båten er ved ekstreme vinkler på banen and roll.
Electronics
med

båtmotorer ofte opererer i lukkede bokser som kan akkumuleres drivstoffdamper, og har forseglet dynamoer og distributører for å hindre en eksplosjon.
Korrosjon Resistance

Marine motorer har korrosjonsbestandige vannpumper, fryse plugger, motorens innvendige passasjer og ventilføringer å motstå skader av etsende salt vann.
Reliability

båtmotorer har tung -duty lagre og tetninger som tillater dem å operere på full gass i lengre perioder uten å bryte ned.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103482.html

Previous:
Next:

båter