Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan fjerner jeg den nedre Drive Unit i en Alpha One Gen II MerCruiser?

Den nedre stasjon enhet på MerCruiser Alpha One Gen II out-stasjonen kan tas ut for vedlikehold og for å erstatte noen deler inne i apparatet for å sikre en langvarig ut-stasjonen. Pumpehjulet ligger i den nedre enhet og bør skiftes ut hver sesong. Du trenger
Drain bøtte
propellnøkkel
Ratchet
Socket satt
Flat-skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Plasser et avløp bøtte under ut-stasjonen og ta ut bunnpluggen skruen på siden av ut-stasjonen. La girolje å renne fra out-stasjonen i bøtta før du skifter ut bunnpluggen.
2

Fjern propellen ved hjelp av en propellnøkkel. Dette vil redusere vekten av lavere enhetskostnader og tillater deg å fjerne enheten lettere.
3

Fjern sink plate med en skralle og socket. Sett skrallen inne i hullet på den øvre kabinettet for å nå bolten som fester sink plate til ut-stasjonen. Den sink plate er plate rett foran propellen.
4

Fjern de fire boltene langs kantene på den nedre enheten ved hjelp av en skralle og socket. Det er to på hver side av ut-stasjonen.
5

Plasser en liten flat skrutrekker mellom den nedre enheten og den øverste enheten å lirke de to delene fra hverandre. Fjern den nedre enheten og plassere den på et trygt sted for service.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103726.html

Previous:
Next:

båter