Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan koble to 12 Volt Marine Batterier

Mange båter bære mer enn én marine batteri. Du kan koble marine batterier sammen på to forskjellige måter, avhengig av dine behov. For eksempel bør du trenger å kombinere to 12-volts batterier for å oppnå en 24-volts batteri strømkilde, så bør du koble dem i serie. En annen situasjon kan diktere at du har et 12-volts strømkilde, men trenger samlet kapasitet på to batterier. Dette vil kreve at du kobler batteriene i parallell. Hver av disse kan gjøres enkelt ved å koble sine positive og negative polene på riktig måte. Du trenger
Batteri startkabler
Vis flere instruksjoner
en

Koble sammen batterier i serie ved først å kjøre en jumper kabel mellom minuspolen på ett av batteriene og den positive terminalen på det andre batteriet.
2

Koble plusspolen på det første batteriet til den positive ledningen fra 24-volt enhet batteriene vil bli slått. Koble minuspolen på det andre batteriet til den negative av enheten, og du vil ha koblet batteriene i serie og vil ha 24-volts strøm til enheten.
3

koble batteriene i parallell ved først å kjøre en jumper kabel mellom de negative polene på begge batteriene.
4

Koble de positive polene på de to batteriene med en jumper kabel.
5

Fullfør parallell tilkobling ved å koble de positive og negative leder av enheten du bruker til de tilsvarende terminalene på et av batteriene. Bruk enten batteri, men sørg for å koble begge fører til samme batteri. Enheten vil nå ha tilgang til den kombinerte kapasiteten på slep batterier.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103446.html

Previous:
Next:

båter