Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Slik fjerner en seilbåt Cutlass Bearing

The cutlass lageret i en seilbåt er montert ved propellen og styrer rattstammen av båten navigasjons-system. Utformingen av lageret innebærer å bruke vann som renner gjennom å gi smøring. På grunn av denne konstant eksponering for vann, kan lageret bli korrodert eller deformeringer. Hvis du trenger å bytte din peiling, kan du ta det ut selv med et spesielt verktøy og mye albue fett. Du trenger
unbrakonøkkel
Cutlass peiling verktøy for fjerning
Wrench
Vis flere instruksjoner
en

Fjern gjengetappen holder propellakselen i Cutlass bærer ved hjelp av en unbrakonøkkel. Skruen er vanligvis på venstre side av hekken røret før skroget.
2

Monter fjerning verktøyets metallhylser inn i gapet mellom propellakselen og hylserøret slik at kanten av ermene er hviler på lageret. Du er nødt til å bruke gradvis større størrelser til du har oppnådd en gruppe av ermene med en diameter litt mindre enn den hylserøret.
3

Sikre ermene på propellakselen med stropper inngår i fjerningen-verktøysett, å plassere en stropp 1 igjen bort fra hver ende av hylsene. Pass på at hullene mellom ermene er på toppen og bunnen av sjakten.
4

Slip en akterut hestesko fra settet til den bakre side av lageret flytting verktøyet. Hesteskoen du bruker bør være litt større enn lageret for å la den passere gjennom når du fjerner den.
5

Skyv bakre enden av lageret gjennom hullet på hestesko og gjennom den bakre side av verktøyet. Trekk den fremre enden av verktøyet opp langs undersiden av skaftet og fest den på akselen med en fremskutt hestesko samme størrelse som skaftet.
6

Gjør fem omdreininger på venstre mutteren på den bakre enden av verktøyet med en skrunøkkel etterfulgt av fem vindinger av den høyre mutteren. Fortsett å lage fem omdreininger om gangen på hver side til lageret kommer ut av hylserøret.
7

Bruk en hammer til å forsiktig banke lageret og ermer ut av hylserøret. Du kan fjerne verktøyet hvis det er i veien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103675.html

Previous:
Next:

båter