Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Slik installerer Marine Fuel Slanger

Marine drivstoff slanger bære drivstoff fra tankene, gjennom dieselfilter og vannutskiller, til drivstoffpumpen og deretter til forgassere eller drivstoff galleri (diesel). De Drivstoffslangene må være i stand til å tåle kontakt med bensin, totaktsolje, diesel, motorolje og vann, ifølge kommersielt fiskefartøy kaptein TJ Hinton. Mange brennstoffslanger er under lavt trykk eller sug og er koblet sammen med enkle slangeklemmer eller strips. Drivstoffslanger mellom bensinpumpen og drivstoff galleri eller sprøytebrukere er utformet for å støtte høyt trykk og må forsterkes med metall pyntebånd og festet med riktig drivstoff beslag. Du trenger
drivstoffslangen
Razor kniv
Slangeklemmer eller strips
Høytrykk bensinslangen med beslag (hvis relevant)
Rørlegger er (PTFE eller Teflon) tape
Justerbar skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Skjær en del av drivstoffslangen med barberhøvel kniv til å kjøre fra drivstofftanken utløp til vann separator. Skyv slangen på tanken og vann separator innløpsnipplene og fest den med slangeklemmer eller strips.
2

Skjær en del av bensinslangen å løpe fra vannutskiller til den primære drivstoff filter. Skyv slangen på innløpet nippel på den primære filter og uttaket nippel på vannutskiller. Fest slangen med slangeklemmer eller strips.
3

Skjær en slangeseksjon å løpe fra utløpet nippel på den primære drivstoff filter til innløpet nippel på bensinpumpen. Fest slangen med slangeklemmer eller strips.
4

Installer montert press slangen til uttaket porten på drivstoffpumpen og innløpet port på den sekundære drivstoffilter. Påfør rørlegger tape til de gjengede fittings og skru dem inn i portene. Stram dem fast med en skiftenøkkel.
5

Installer montert slangen mellom utløpet port på den sekundære drivstoffilteret og drivstoff galleriet porten på siden av motoren hodet. Påfør rørlegger tape til de gjengede fittings og skru dem inn i portene. Stram dem fast med en skiftenøkkel.
6

Skjær en slangeseksjon å løpe fra utløpet brystvorten av drivstoff galleri til drivstoff retur nippel på toppen av drivstofftanken. Fest slangen med slangeklemmer eller strips.
7

Start motoren og sjekke alle tilkoblinger for drivstofflekkasje. Sjekk de klare deler av vannutskiller og forfilter for luftbobler, noe som vil indikere en luftlekkasje et sted på sugesiden av drivstoffsystemet mellom drivstoffpumpen og tanken.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103522.html

Previous:
Next:

båter