Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan bygge en Bow Deck på en båt

Åpne båter er populære på grunn av sin enkle konstruksjon, lave kostnader og høy mengden tilgjengelig arbeidsplass. Mangel på terrassebord forlater den maksimale mengden av plass til mannskap, last og fiske operasjoner, men etterlater ingen ly eller tørr oppbevaringsplass. Bow dekk (en hevet dekk på forsiden av båten) lukker i et parti av baugen, og skaper et skjermet, tørt sted som kan brukes ved tørr stuing. Dekket tjener som en hevet plattform for håndtering linjer eller for fiske-operasjoner, og vil også forsterke og avstive baugen av båten, slik at det å håndtere tyngre sjø uten å lide skade på baugen. Du trenger:
Målebånd
behandlet trevirke (1 x 4 inches)
Jigsaw
C-klemmer
Polyuretan marine caulk
Caulk pistol
3/4-inch behandlet kryssfiner
Utvendig eller sjøvannsbestandig maling
Paintbrush eller rulle
Razor kniv
Vis flere instruksjoner
en

Mål fra innsiden av buen eller bue demme langs sidene av båten til ønsket stilling på den bakre kant av buen dekk. Merk dette punktet på skroget og ta opp denne målingen.
2

Cut to klossene ut av behandlet 1 x 4 tommers trelast til nå fra baugen til bakre dekk markerer med en stikksag. Påfør en tung perle av polyuretan marine caulk til baksiden av hver brakett med en caulk pistol.
3

Hold en klamp i posisjon på baugen og lavere klossen slik at den øverste kanten er 3/4 tommer lavere enn den ønskede høyde av dekket. Klem klamp på plass med store C-klemmer satt ca 6 inches fra hverandre. Trekk til klemmene akkurat nok til å holde klossen i posisjon uten å tvinge limet å presse ut overdrevet.
4

Vent 24 timer for caulk å kurere. Fjern C-klemmer fra klossene.
5

Mål lengden på dekk fra baugen eller bue stammen tilbake til den bakre kanten av klossene. Mål bredden på dekket i bakkant og to eller tre flere poeng frem til å hjelpe til nøyaktig saging av terrassebord.
6

Mark ut dekk målinger på et ark med 3/4-inch behandlet kryssfiner. Kutt kryssfiner til formen beskrevet av målingene med en stikksag.
7

Test-fit dekk. Sikre at dekket passer formen på skroget uten store hull i kantene. Gjør eventuelle nødvendige justeringer av passform på dette tidspunktet.
8

Paint terrassebord og klamp materiale med utvendig eller sjøvannsbestandig maling og en pensel eller rulle. Frakk delene godt for å beskytte treverket mot vanninntrengning og la malingen tørke helt før håndtering.
9

Påfør en tung perle av polyuretan caulk til den øverste kanten av klossene. Plasser dekk nøye på toppen av klossene og trykk den godt på plass. Vei terrassebord ned med moderat vekt for å sikre god lim kontakt og la den herdes i 24 timer.
10

Trim noen caulk som kan ha presset ut av toppen av skroget /dekk felles med en barberhøvel kniv. Fyll skrog /dekk felles med polyuretan caulk med en caulk pistol for å forsegle dekk ut fra innsiden av båten. La caulk å kurere før stresse komponentene eller få dem våte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103594.html

Previous:
Next:

båter