Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan Sett Internet & Television på båten

Mange alternativer er tilgjengelige for å få internett og TV tilgang på båten. Internett-tilgang kan etableres gjennom en satellitt Internett-forbindelse eller via et trådløst signal funnet på mange marinaer over hele verden. TV-tilgang kan oppnås via en marine satellitt-TV-system. Instruksjoner
Internett og TV Adkomst
en

avgjøre om du ønsker Internett-tilgang i en marina, på sjøen eller begge deler. Få en Internett-signal på båten din avhenger av om du er ute på sjøen eller ved kai i en marina. Alternativer er tilgjengelige for begge, og det er en mer et spørsmål om budsjett enn noe annet. Hvis du er ute i åpent vann, er det mange satellitt Internett-leverandører som kan gi tilgang til nettet via en liten parabolantenne montert på båten.
2

Bestem budsjettet for Internett-tilgang. Marine satellitt Internett-tilgang vanligvis starter på $ 150/mo og $ 2.75/per minutt. Wi-Fi hot spots kan være gratis. Cellular Internett-tilgang vanligvis starter på rundt $ 30/per måned. Hvis penger er ikke noe objekt, gå med alle tre, slik at du kan sørge for at du alltid har tilgang til nettet. Hvis du er prisbevisste, bør du vurdere hvor viktig å få på nettet virkelig er når du er i mellom portene.
3

Ring en marine satellitt-tv-leverandøren for å få service. Tjenestetilbudet avhenger av størrelsen på fartøyet og din geografiske plassering. For små båter, de to store leverandørene av satellitt-TV er SeaTel og KVH.
4

kjøpe utstyret. For satellitt Internett-tilgang, vil du trenger en parabolantenne og en datamaskin. For Wi-Fi eller mobilnettet, en bærbar datamaskin med innebygd Wi-Fi eller et trådløst nettverkskort vil gjøre utslaget. For satellitt-TV, trenger du en TV, en parabolantenne og en kontrollboks.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103450.html

Previous:
Next:

båter