Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Båt Topp Styles

Båt topper kan være avgjørende for komfortabel båt, enten det er for skygge fra solen og vinden, eller for beskyttelse mot regn. Tid ute på sjøen kan være morsomt, og det er en spesielt populær form for rekreasjon i sommer, men den varme solen kan treffe deg både fra vannet og fra himmelen, hvis du ikke har riktig båt-top stil . En topp kan også beskytte båten mot solskader. Bimini

bimini båt toppen, som gir beskyttelse for om lag halvparten av båten din, kan ofte bli lagt til beslag allerede har på vannjet. Du må kanskje benytte tjenesten på et lerret butikk å ha den øverste riktig installert. Den topper kommer ofte med rustfritt stålbeslag og staver. Stoffet som brukes er generelt marine grade. Sunbrella materiale er den vanligste seilduksbåt stoff, som benyttes til dens stil, holdbarhet og seleksjon. Materialet er UV-og vann-resistente. Ved å gjøre denne oppgraderingen til båten din, vil du ikke bare gi deg selv med sol og vann beskyttelse, men du vil øke båtens annenhåndsverdi.
Pontoon

Pontoon båter er flatbunnede båter som ikke beveger seg så raskt som de fleste lake vannjet. På grunn av dette, deksler på disse båtene er ikke aerodynamisk. Toppen er vanligvis flat og firkantet, med en stang i hvert hjørne. Pontong båt topper er generelt permanent festet til båten. Toppen er høy, slik at passasjerene kan gå fritt under. Materialer varierer, men sjøvannsbestandig variasjon vanligvis kommer med en garanti, og er krympe-, mugg-og stretch-resistente.
Slopeback

motsetning bimini, som dekker bare en del av båten, slopeback topper er konvertible, og beskytte båtfolk fra sol, vind og regn i alle områder av båten. Den øverste er festet på frontruten, og glir til båtens hekk. Du kan skreddersy din slopeback å imøtekomme høyde. Du kan også legge til gardinene.
Drop Curtain

Denne toppen er lik den slopeback, men det gir bare beskyttelse på om den fremre delen av båten. Det ender like bak første seterad. Den har en glidelås bak og topp-til-bunn vinduer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103806.html

Previous:
Next:

båter