Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Chicago Boat Charters

Enten tatt på en full-skala yacht eller på en seilbåt, kan chartret båtturer for private parter være en kreativ og forfriskende alternativ for forretningsreisende hendelser, feiringer, sommerferie utflukter, forseggjorte middager, sightseeing eller familie utflukter . De fleste motorbåter i Chicago er tilgjengelige for seiling på Lake Michigan og Chicago River, med noen charter selv inkludert en sportsbil eller svømming komponent. Chicagos First Lady

Chicagos First Lady cruise har en flåte på fire båter å velge mellom. Deres flaggskip, Chicago førstedame, deler navn med selskapet og er egnet for grupper 30-225. Det kan skryte av de mest luksuriøse fasiliteter, inkludert en baby grand piano. Jo mindre Chicagos Fair Lady er for grupper på 20 til 125, mens Chicagos liten dame dresser grupper på 10 til 100, og den intime Lady Grebe tjener for 2 til 6 passasjerer. Private cruise alltid seile på kveldene, enten på Chicago River eller Lake Michigan. Selskapet har også catering på hånd med evnen til å hjelpe deg med å utforme en tilpasset meny for saken din.
Sun Sea Yacht Charters

Sun Sea Yacht Charters tilbyr cruise for opp til 49 passasjerer, og følger en rute fra Burnham Harbor på Lake Michigan til Navy Pier, passerer Museum Campus området og Buckingham Fountain. Det cruise i Chicago River Locks (med valgfri tur i byen er tilgjengelig for en ekstra avgift), deretter til North Avenue Beach og tilbake. Er mat menyer tilgjengelig og tilpasses, ulike bar pakker er tilgjengelig, og du kan spille dine egne CDer eller iPod ombord.
Chicago Sailboat Charter
Bed & Breakfast seilbåt charter tilbyr overnattingsmuligheter for to passasjerer.

Chicago Sailboat Charter er, som navnet antyder, strengt for seilbåt utflukter, og så har en tendens til å være mer egnet for grupper på seks og under, men det er muligheter for charter med 7 til 8 passasjerer, 9 til 10 passasjerer, ni til 20 passasjerer, og 21-42 passasjerer. Selskapet tilbyr en rekke turer og pakker, noe som inkluderer svømming seilturer for bading, fyrverkeri seiling, og Makinac rase seiling. Spesielle Bed-and-Breakfast utflukt for to personar tilbyr overnattingsmuligheter med en queen-size seng og består av en tre-timers natt seil og to-timers morgen seil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103807.html

Previous:
Next:

båter