Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Texas Boat Lemon Law

The Texas sitron lov beskytter kjøpere av biler av alle typer, inkludert båter, fra defekte varer. Når du kjøper en båt, investerer du en stor sum penger, men det er ikke bare en ny båt kjøperen at loven beskytter. I noen tilfeller enda brukte båter kommer beskyttet av Texas sitron lov. Hvem er beskyttet?

Fordi en båt er en campingbil, må det være registrert og tittelen i Texas. Det er tre kriterier som gjør noen form for motorisert kjøretøy en sitron i henhold Texas statlige loven: Det krever reparasjon for samme sak fire ganger eller mer, det er en alvorlig sikkerhetsrisiko, selv etter å ha blitt reparert to eller flere ganger, det er helt ut av bruk for minst 30 dager. En brukt båt er dekket av Texas sitron lov om det fortsatt har en garanti på den.
Nødvendig informasjon

Vær klar til å gi all nødvendig informasjon på telefonen, eller hvis du sender en klage form, sørg for å inkludere kontaktinformasjon for den faktiske eieren av kjøretøyet, inkludert fullt navn, telefonnummer og adresse. Gir også merke, modell og år av båten, den HIN (skrog identifikasjonsnummer ligger på tittel, registrering og på det fysiske båten på styrbord (høyre) side av akterspeilet, eller bakveggen, og informasjon om garantien , herunder hvilket arbeid som allerede er gjort til båten. Inkluder giverens navn og adresse der du kjøpte båten. Hvis du leide den fra en forhandler eller en nåværende eier, gi all denne informasjonen også. Inkluder datoen du kjøpte båt, leveringsdatoen, hvor mange miles (motortimer) den hadde på tidspunktet for kjøp eller leasing, de miles (motortimer) på båten når problemene begynte og nåværende motortimer. Etter det, inneholde en kort beskrivelse av dagens problemer og metodene som brukes til å fikse det opp til dette punktet.
bilder Prosessen

Når du fyller ut klagen med all informasjonen i kapittel 2, saken går til en mellommann. Saken rådgiver tildelt klagen din undersøker all informasjon for å avgjøre om båten kvalifiserer for sitron lov. Dersom klagen går fremover, vil din rådgiver formidle saken til den er løst. fleste tilfeller er løst innen 60 dager fra innlevering. Dersom en sak ikke kan løses i minnelighet for alle parter, sendes det til en høring med staten Office of Administrative Høringer, der det er opp til forbrukeren å bevise båten er en sitron. Båten produsenten kan vise opp og bevise det er det ikke, men det er ikke nødvendig å gjøre det.
Hvem og hvor du kan ringe

Ring Texas Department of Motor Vehicles på 800-622 -8682 eller 512-416-4800 for å få hjelp til å fastslå om du har en sak. Hvis du bestemmer deg for å sende inn en klage, er det en $ 35 innlevering avgift.
Andre utgifter

Noen utgifter er dekket når du pådra dem under reparasjon av kjøretøyet. Hvis du trenger tauing tjenester på vannet som følge av problemet med i klagen, eller andre relaterte utgifter, kan du få betalt det fornuftige beløpet for tjenesten. Hold alle kvitteringer for bevis på regning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103613.html

Previous:
Next:

båter