Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Gelcoat Stress Crack Repair

Gelcoat er en polyester harpiks-basert maling brukes på alle slags glassfiber, slik som båter, RVs, og stridsvogner. Gelcoat er en veldig tykk maling som er vanligvis rundt 1/8 tommer tykk eller mer, og er utformet for å beskytte glassfiber, samt for kosmetiske formål. Glassfiber er svært holdbar, men det vil gi før det bryter, noe som kan føre til at gelcoaten å knekke først. Stress sprekker i gelcoat kan repareres enkelt tilbake til opprinnelig styrke, bruk av rekvisita som kan bli funnet på ditt lokale marine supply butikken. Du trenger:
respirator
Dye jeksel
Sliping kjegler
Rags
Aceton
Gelcoat lim
Plast sparkel
Sliping blokk
400 sandpapir
Rubbing compound
Wax selg Electric buffer
Vis flere instruksjoner
en

Sett på en respirator og bruke et fargestoff jeksel å sakte male direkte på sprekk i gelcoat, som danner et spor i malingen. Gradvis taper kantene av sporet for å gi gelcoat kitt mer areal å bånd.
2

Tørk området rent med aceton for å fjerne eventuelle forurensninger som støv, voks eller oljer.


3

Legg nyansen som følger med gelcoat lim for å matche fargen på din reparasjon. Etter fargen er matchet, tilsett 2 prosent av katalysatoren og bland det sammen grundig med en plast sparkel. Påfør katalysert lim til sprekken med sparkel, og jevner den ut helt. La pastaen herde i minst to til tre timer.
4

Bruk 400 sandpapir for å jevnt sand pastaen glatt. Fjern leftover støv med en fuktig klut.
5

Gni ut reparasjon med en fille og gni sammensatte inntil gelcoat lim er blanke. Skyll av reparasjon med rent vann, og la det tørke. Påfør et siste strøk med båt voks til reparasjon, og buff den ut med en elektrisk buffer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103614.html

Previous:
Next:

båter