Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan måle for en Bimini Top for båt My

Hvis båten ikke har en bimini top installert , kan du bestille og installere en selv. En bimini top er et stoff topp som skyggelegger båt fra solen. Den kobles til båten ved metall polene. Det viktigste er å bestemme den riktige størrelse av den øverste . Du må være i stand til å bruke et målebånd nøyaktig for å sikre at du kjøper riktig størrelse. Du må finne ut hvor mye av båten du ønsker toppen for å dekke , hvor høy den vil strekke seg fra båten og montering bredde. Du trenger
Målebånd
Vis flere instruksjoner
en

Mål bredden på båten ved frontruten. De fleste bimini topper feste til frontruten. Skriv det ned som bimini top bredde.
2

Bestem høyden du ønsker din topp fra frontruten . Tillat nok høyde slik at du lett kan gå under det, men gi rom for tilstrekkelig skygge også. Stå inne i båten for å måle denne dimensjonen med et målebånd og skrive det ned som høyden .
3

Mål lengden på båtens cockpit . Bestemme hvor mye av cockpiten du ønsker toppen for å dekke . Pass på at du fortsatt vil være i stand til å gå inn og ut av båten effektivt og sikkert . En typisk bimini topp strekker seg fra fronten av frontruten til baksetet. Skriv dimensjonen ned som lengden .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103819.html

Previous:
Next:

båter