Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Betong Planking Boat Ramp Installasjon

Byggingen av en båtslipp i en vannmasse er enklere å bruke pre-stresset konkrete planker. Laget bare for formålet, disse plankene tilby brukervennlighet, styrke, riktig dimensjonering og rask ramp konstruksjon. De har også eliminere behovet for kofferdammer og pumper. Nettstedet Selection

Området rundt den foreslåtte rampen bør være stort nok for bil og tilhenger parkering og ganske flat, med et område for rampen selv som er skrånende ned i vannet. Vannet skal være av tilstrekkelig dybde at enden av rampen vil være under minst fire meter vann under lav-vann perioder.
Nettstedet Preparartion

beste tid til å bygge en båt rampen er i lav-vann periode på sommeren. Mer av banken vil bli utsatt i denne perioden, noe som gir tilgang til mye mer av rampen nettstedet.

Rampen området bør bli gradert til en skråning på 12 til 15 prosent. Når det er mulig, bør hele rampen være en klasse, men hvis nødvendig kan en liten endring i karakter som blir gjort i rampen. Kontroller at tilhengeren ikke vil treffe rampen der karakteren endres, og foreta eventuelle nødvendige endringer i hellingen så langt opp på land enden av rampen som mulig.

Seng for konkrete plankene skal være på nivå og om seks meter bredere enn rampen planker. Sted 3/4-inch pukk på hver side av rampen for å eliminere risikoen for en trailer sikkerhetskopiering over kanten av en planke og bli sittende fast.
Constructing Ramp

Tungt utstyr vil være nødvendig for å løfte og plassere konkrete planker. Plankene er tilgjengelig i ulike bredder, opp til 26 meter fra noen kilder, og er svært tung.

Start fra toppen av rampen og plassere plankene ned rampen og ned i vannet. Vær sikker på å ha tilstrekkelig planking under vann for å imøtekomme noen båt som kan bli lansert.
P Hvis plankene ikke griper inn i hverandre, sted 3/4-inch pukk mellom plankene. Større pukk, i fire-til seks-tommers rekkevidde, bør brukes til å forlenge og beskytte den undersjøiske enden av rampen. Dette vil hindre erosjon forårsaket av påhengsmotorer under lasting av båter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103462.html

Previous:
Next:

båter