Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hva er en pakkboks ?

En pakkboksen brukes for å hindre væsker fra å flytte mellom maskindeler. Det er vanlig brukt på båter for å tillate propeller for å arbeide uten å slippe vann inn i skroget . Båt Bruk

pakkboksen er en lukket forsamling som hindrer vann lekker inn en båtens skrog mens propellen svinger . De er vanligvis laget vanntett ved å være fullpakket med lin ringer eller tau smurt med linfrøolje , som deretter komprimert med en gjenget mutter . Selv om det ikke skaper en helt vanntett , den fine spray det vil tillate inn i en båtens motorrom kan finnes med enkle plast splashguards .
Dampmaskiner

pakkbokser er også brukt i dampmaskiner for å hindre damp lekker ut . Et stempel må kjøre gjennom de viktigste sylinder , og en pakkboksen hindrer at bevegelse fra slik at damp å unnslippe den måten, istedenfor å bruke press for å drive motoren.
Safety

i hvilket som helst program , kan det feilaktig installasjon av en pakkboks være farlig . Vann i en båtens motorrom kan føre til kortslutning eller skadet maskiner , og lekker damp fra en dampmaskin kan føre til betydelige brannskader . Opprettholdelsen av et pakkboksen er svært viktig å sikre langvarig og sikker bruk .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103784.html

Previous:
Next:

båter