Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan lufte en Yanmar Diesel Fuel System

Yanmar dieselmotorer bruke et høyt trykk, direkte innsprøytning drivstoff levering system. Fuel er trukket inn i systemet med heisen pumpe. Den høyt trykk drivstoff injektor pumpe pressurizes deretter drivstoff og leverer det, i nøyaktig oppmålt serieopptak, til injektorene gjennom fyringsolje rør. Eventuell luft i drivstoffsystemet kan føre til en ujevn eller ikke-kjører tilstand. Luft skal utluftes fra drivstoff-systemet når brennoljen filteret er endret eller en hvilken som helst av brenseloljen rørkoplinger løsnes. Den brennoljefilter primes med dieselolje i løpet av filterbytte for at løftepumpen for å kunne tvinge brennstoff gjennom systemet og tømme luft ut. Instruksjoner
en

Vri drivstoff regulatoren til "On" posisjon. Du må ha drivstoff på tanken før du begynner denne prosessen.
2

Løsne luften lufteskruen på toppen av dieselfilter beholderen med en skrutrekker. Trykk den manuelle løft pumpespak til drivstoffet er utvist fra bleeder. Pumpe drivstoff til drivstoffet escaping bleeder er fri for luftbobler. Trekk til lufteskruen godt ned.
3

Løsne drivstoff returrør bolt med en skiftenøkkel i siste injektoren før røret går inn i bensinpumpen. Trykk den manuelle løft pumpespak til drivstoffet kommer fra røret er fri for luftbobler. Stram drivstoff returrør bolt sikkert med en skiftenøkkel.
4

Løsne lufteskruen på injektor pumpe med en skrutrekker. Trykk den manuelle løft pumpespak til drivstoffet kommer fra røret er fri for luftbobler. Trykk den manuelle løft pumpespak til drivstoffet kommer fra ventilen er fri for luftbobler. Stram lufteskruen sikkert med en skrutrekker.
5

Løsne brystvortene i begge ender av injektoren rør med en skiftenøkkel. Løsne drivstoff levering ventilen på injektoren pumpen med en skiftenøkkel. Drei motoren med starteren til drivstoffet kommer ut på levering ventil med ingen luft i den. Stram drivstoff levere ventil med en skiftenøkkel. Drei motoren med starteren til drivstoffet kommer fra injektoren rørdeler uten luft i den. Trekk til injektoren rørdeler sikkert med en skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103528.html

Previous:
Next:

båter