Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Båt repossession Lover

Båter er verdifulle eiendeler og eiere kan trenge en båt lån for å skaffe en. Lovlig, er en båt betraktet som en bil som en bil, motorsykkel eller RV, og behandlet det samme i tilfelle av repossession. Når du tar opp et lån for en båt, beholder banken interesse i den båten før du gjør den siste betalingen. Når du ikke kan foreta betalinger, må du vite hva mulighetene er i forhold til repossession. Timing

lover i hver stat varierer, og i mange kjøretøy repossessions ikke krever noen nåde periode, eller skriftlige advarsler. Selv når de ikke er pålagt, gjør bedrifter foretrekker å gi advarsler, slik at du kan rydde opp i problemet. Långivere ikke ønsker å måtte repossessing en båt. Det er enda dyrere å ta tilbake en båt enn en bil, fordi på toppen av å betale en repo agent, og haling utgifter, kan båten også må tas ut av water.However, kan båten bli overtatt i det øyeblikk du går glipp en betaling. Den eneste gangen en advarsel, eller en gyldighetsperiode kreves er når det er fastsatt i kontrakten for utlån avtale.
Herding Lånet

Mens hver stat er forskjellig, i de fleste et lån selskapet må tillate deg å kurere standard og fange opp til dine betalinger pluss ekstra gebyrer eller bøter hvis du kontakter dem før en repossession, eller til og med etter at båten blir beslaglagt. De er ikke pålagt å gå til ekstraordinære midler for å hjelpe deg, men hvis du snakker med dine lån selskapet, kan de være villig til å legge på savnet utbetalinger til slutten av lånet, eller ta mindre mengder lagt til din månedlige utbetalinger inntil lånet er fanget opp.
få den tilbake
p Det er tre måter å få båten tilbake hvis det er overtatt. Den første måten er å betale det misligholdte del av lånet pluss alle gebyrer, bøter og repossession avgifter. Noen stater krever ikke lån selskaper tillater den type retting etter at bilen er overtatt, så sjekk din kontrakt, eller statens lover å se om det gjelder deg. I de landene som ikke tillater betaling av misligholdt del, må lånet selskapet gjeninnsette de opprinnelige lånevilkårene dersom beløpet er betalt sammen med avgifter og straffer, selv etter repossession. Den andre måten er ikke vanlig, men det er mulig: du kan delta på repo auksjon og kjøpe båten tilbake. Du vil fortsatt være ansvarlig for mangel balanse. Mangel balanse er forskjellen mellom hva båten solgt for og beløpet du opprinnelig skyldte, pluss avgifter, bøter og andre avgifter. Den tredje måten er å betale hele beløpet av lånet, alle straffer, avgifter og repossession avgifter.
Trespassing

Som med biler, er det ikke mot loven for en repossession agent for å angi din eiendom uoppfordret å snappe båten.
Varsling

Repossession selskapene må varsle politi av en gjeldende repossession innen én time av handlingen. Selskapet må også informere eieren innen 72 timer at kjøretøyet var repossessed.
Din Eiendom

Når båten er overtatt du fortsatt lov til å reise til der den er lagret, bord og hente dine personlige eiendeler. Noen stater krever at lånet selskapet informere deg om hvilke elementer som var på båten, og hvor du kan få dem. Hvis båten er solgt før du får din ting, og lånet selskapet ikke tilbake varene dine lagret på båten, kan du være i stand til å saksøke for kompensasjon. Du vil trenge noen form for verifisering av elementene du hadde på båten. Bilder er en god kilde til bevis.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103639.html

Previous:
Next:

båter