Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan identifisere How Old en Honda utenbordsmotor er med serienummeret

Honda utenbordsmotorer har vært i produksjon siden 1960. Selv om en rekke ulike motortyper har blitt produsert i denne periode, modellene alle en standardmetode for identifikasjon, i form av sitt serienummer kode. Dette gjør det mulig å identifisere hvor gammel en Honda påhengsmotor er med serienummeret. Du trenger
Honda påhengsmotor
Vis flere instruksjoner
en

Undersøke monteringsbrakettene av motoren din. Serienummeret, også kalt modellnummer, er trykt på venstre braketten når du ser motoren fra utsiden av båten. Serienummeret består av en streng på mellom ni og 11 bokstaver og tall.
2

Ignorer de første par bokstavene, som vil være "BF", da dette er koden for "Honda "og demonstrerer derfor at motoren er faktisk en Honda påhengsmotor. Ignorer de neste to sifre, eller tre sifre hvis det tredje sifferet i serien er en "P", da disse representerer hestekrefter av motoren. "P" indikerer at propellen er en "high thrust" modellen.
3

Legg merke til de to neste sifrene, som vil være enten en bokstav etterfulgt av et tall eller to bokstaver. Dette er koden for produksjonsår. Hvis det andre sifferet er en X eller en Y, ble motoren produsert i 1999 eller 2000. Hvis det andre sifferet er et ett, to eller høyere, representerer dette året av produksjonen i dette årtusenet. D1 indikerer produksjon i 2001, mens A3 indikerer 2003.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103375.html

Previous:
Next:

båter